skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Tunel 90 skrivači kablova – kanalice

Dostupan na stanju: Ne

340 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Skrivači kablova za ugao od 90˚.
Visina: 140 mm
Širina: 80 mm
Dubina: 33 mm

Dostupni su u crnoj boji.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Tunel 90 skrivači kablova su dizajnirani tako da osim estetske uloge imaju i ulogu praktičnosti u postavljanju strujnih i interkonekcijskih kablova na zid.

Tunel serija skrivača kablova se sastoji od modela: Tunel 1, Tunel 2 i Tunel 90.  Tunel 90 se koristi zajedno sa Tunelom 2, u slučaju kad je potrebno kablove voditi kombinovanim horizontalno – vertikalnim putevima.

Urađen je pod uglom od 90º i pokazao se veoma praktičnim u situacijama kada je položaj TV-a smaknut u odnosu na položaj utičnica.

Prilikom montaže televizora na zid uvek se postavlja pitanje na koji način sprovesti kablove do njega. Jedno od rešenja je da u procesu izgradnje ili rekonstrukcije stana (renoviranja stana) se odmah projektuje pozicija televizora i druge audio video opreme i da se u njegovoj zaleđini izvuku potrebni kablovi.

Potrebni kablovi su: strujni, antenski i interkonekcijski – veza između TV-a i AV receiver-a ili DVD-a. U tom slučaju se svi kablovi provlače kroz zid i u zavisnosti od projekta vezuju za dolazne uređaje ili signale.

Ako to nije urađeno onda nam ostaje velika količina kablova iza televizora koje treba pregledno sprovesti i po mogućnosti enterijerski uklopiti. Za tu ulogu nam služe skrivači kablova (kanalice) koji se veoma lako postavljaju na zid i vrše ulogu dobrog enterijerskog rešenja.

Tunel 90 skrivači kablova se sastoje iz dva dela: baze skrivača koje se montira na zid i tela skrivača (poklopca) koji se montira na kraju i vrši ulogu skrivanja kablova.

Baza skrivača kablova može se montirati na više načina u zavisnosti od toga od kog građevinskog materijala je izgrađen zid.

Tunel 90 skrivači kablova – kanalice se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, ali zbog izuzetno male nosivosti Tunel 90 skrivača kablova to ne utiče na sigurnost.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku skrivača kablova na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top