Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Akcija

Video Wall – Nosač za video zid – 3 komada na stanju

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Original price was: 23,400 din.Current price is: 18,800 din.

Video zid – Modularni čelični nosač za LED/LCD ekrane 
Dijagonala jednog ekrana: 45”-70”
Nosivost nosača: do 70 kg (po ekranu)
VESA max do: 600 x 400
Mogućnost nagiba: -5° do +3°
Fino podešavanje: +3° do -3°
Minimalna udaljenost ekrana od zida: 143 mm
Maksimalna udaljenost ekrana od zida: 306 mm

Mat crne boje.

Opis

Nosač za video zid Video Wall omogućuje vam profesionalno rešenje za montažu video zida. Nudi vam univerzalnu kompatibilnost za sve monitore (televizore) težine do 70 kg i maksimalnim VESA standardom do 600 x 400.

Ovaj modularni zidni nosač za video zid obezbeđuje vam neograničene kombinacije broja televizora i njihovo kombinovanje po horizontalnoj i vertikalnoj osi – 2, 3, 4, 6, 8, 9 i više ekrana.

Poseduje ugrađen mehanizam za laku montažu i demontažu bilo kog televizora iz sklopljene konfiguracije video wall-a, pristup priključcima na pozadini ekrana, kao i fino podešavanje u 6 tačaka po 3 ose – vertikalnoj, horizontalnoj i po dubini. Na taj način se dobija besprekorno poravnanje više ekrana koji na kraju montaže izgledaju kao jedan veliki ekran.

Nakon instalacije bočni pomak nosača omogućava da ekrani lako klize i da se spoje u homogenu celinu, što pojednostavljuje instalaciju i kasnije održavanje.

Video Wall poseduje sistem za zaštitu od krađe koji onemogućuje lako skidanje i odnošenje ekrana sa nosača.

Na Video Wall nosače montirate video zid na kojem prikazujete razne video zapise  – reklamne poruke, važne informacije, edukativni materijali i drugi video sadržaji. Koja god da je namena vaše poruke, pružite vašim klijentima/kupcima neponovljiv doživljaj velikih pokretnih slika.

Bez obzira na prostor u kojem želite da ga primenite, video zid svojom veličinom i pojavom obezbeđuje wow-efekat i impresionira sve posmatrače.

Ukoliko nemate iskustva u montaži video zida na ovaj nosač i ovo vam sve deluje suviše komplikovano, mi to možemo učiniti umesto Vas.

Kontaktirajte nas za dodatne informacije, savete i dogovore. 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top