skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
TV Na Otvorenom – Letnja Zabava Koju Morate Da Isprobate!

TV na otvorenom – letnja zabava koju morate da isprobate!

Mislite da televizija i uživanje u letnjim danima ne idu zajedno? Verujete da su boravak napolju i gledanje televizije nespojivi? Razmislite ponovo.

TV na otvorenom (TV na terasi ili tremu) je potpuni hit ove sezone!

Ne morate se odricati jednog užitka da biste imali drugi. Ne morate ići u obližnji kafić da biste sedeli napolju, uživali u piću i gledali film ili utakmicu. Sada to možete imati i u svom domu.

Možete spojiti ljubav prema televiziji i ljubav prema letnjem suncu i prijatnim večerima u jedan potpuni užitak!

 

Zašto su televizori na terasi toliko kul?

Zato što više ne morate da birate!

Izvor: angieslist.com

 

Hoćete li da se sunčate ili da gledate omiljenu seriju? Hoćete li da popijete piće napolju ili da pratite važnu utakmicu? Hoćete li da uživate u letnjoj večeri ili da gledate film?

Ili da jednostavno odaberete i jedno i drugo?

Naravno da ćete odabrati i jedno i drugo.

Ako se odlučite da montirate televizor na vašoj terasi ili tremu, sigurno se nećete pokajati. U pitanju je sasvim novi doživljaj leta.

 

Šta sve dobijate ako se odlučite za televizor na terasi?

Dobijate mogućnost da se sunčate, radite vežbe, ili se kupate u bazenu (ako ste od onih srećnika koji imaju jedan u svom dvorištu), a da pritom uživate u programima koje pratite.

Izvor: pinterest.com

 

Dobijate mogućnost da se opustite napolju uveče, rashladite omiljeno piće i organizujete projekciju najnovijeg filma za vas i društvo.

A ako ste ljubitelj fitnesa, vežbanje na otvorenom uz snimak vežbi trenera kojeg pratite svakako je zdravije i efikasnije ako ga obavite napolju.

Mogućnosti su brojne.

Na vama je da odaberete ono što vam najviše odgovara.

Suština je uvek ista – vaš omiljeni vid kućne zabave više nije vezan samo za kuću. Ponesite ga sa sobom napolje i obogatite svakodnevnu letnju rutinu.

 

Na šta treba obratiti pažnju kad montirate TV na otvorenom?

Ako se opredelite da ovo leto upotpunite svojim privatnim bioskopom na otvorenom, evo na šta treba da obratite pažnju:

 

1.      Odaberite pravi televizor

Kod televizora koji postavljate napolju, veličina ekrana je čak i bitnija nego kod televizora koji postavljate unutra. Televizor na otvorenom je izložen izazovu većeg prostora kojim treba da ovlada, izvorima svetlosti i činjenici da će verovatno biti udaljeniji nego što je to slučaj sa televizorom u vašoj dnevnoj ili spavaćoj sobi.

Izvor: epictimes.com

 

Ovo ne znači da je nužno da vaš televizor bude najvećih mogućih dimenzija, a da vam manji televizor od, recimo 32 inča neće pružiti užitak kakav želite. Sve zavisi od vaših potreba i planova.

Da biste se odlučili za najbolju veličinu ekrana, potrebno je da:

  • obratite pažnju na to kako je konstruisana vaša terasa,
  • razmislite o tome u kojim ćete situacijama najčešće gledati televiziju,
  • razmislite na kojoj ćete visini postaviti televizor.

 

2.      Odaberite mesto na kojem je vaš TV na otvorenom bezbedan

Za dobru zabavu ponekad treba i rizikovati, ali ne kada je u pitanju bezbednost vašeg televizora. Tako se jedino može uništiti sva zabava.

Izvor: gardendecors.com

 

Odaberite mesto na kojem televizor nije u opasnosti da ga neko u prolazu zakači ili ugrozi. Ako imate bazen u dvorištu, postavite televizor na dovoljnoj udaljenosti, da ga ne biste isprskali vodom. Naša preporuka su definitivno zidni nosači za televizore.

 

3.      Budite praktični

Izbegnite produžne kablove koji će napraviti haos na vašoj terasi. Neka mesto na kojem želite da postavite televizor bude blizu izvora električne energije, kako biste olakšali povezivanje i priključivanje televizora, dobili na estetici i izbegli preskakanje kablova.

 

4.      Mislite na svoj užitak

Postavljanje televizora na otvorenom nosi sa sobom rizik da od vašeg dnevnog užitka ne bude ništa, ako mesto na kojem montirate TV nije pažljivo odabrano.

Izvor: pinterest.com

 

Dnevna svetlost ume da bude prava noćna mora i za loše odabrano mesto u sobi. Možete zamisliti koliki problem ona predstavlja za televizor na otvorenom?

Valjalo bi da televizor postavite tako da nije izložen direktnom udaru svetlosti, inače ste u opasnosti da u gledanju televizije na otvorenom uživate samo uveče.

 

5.      Odaberite kvalitetne i pouzdane nosače

Ovo je podjednako bitno i kada birate nosač za televizor koji će vam stajati u kući, i kada birate nosač za televizor koji ćete držati napolju.

Izvor: pinterest.com

 

I dok u kući vaš televizor možda i ima neke (zastrašujuće male) šanse da pad sa loših i neprecizno montiranih nosača preživi, televizor koji sa nosača padne na čvrst pod terase sasvim sigurno nema te šanse.

 

Zvuči komplikovano?

Zapravo je vrlo jednostavno.

Dovoljno je da se odlučite i videćete da, uz malo truda i planiranja, vaše leto može izgledati potpuno drugačije.

Naš asortiman uključuje nosače za televizore koji vam omogućuju da vaš TV bude bezbedan, kako napolju, tako i unutra.

Ako imate nedoumica oko mesta na koje treba postaviti televizor, tu smo da vam pomognemo da pronađete najbolje rešenje. A tu smo i za ono najbitnije – stručnu i profesionalnu montažu koja vam garantuje potpuni užitak u letnjim danima!

Na vama je samo da se odlučite za to da vaše leto bude drugačije od svih do sada. Sve ostalo je čist užitak.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top