skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Nosači Televizora – Upotreba U Reklamne Svrhe

Nosači televizora – Upotreba u reklamne svrhe

Sve veća cenovna dostupnost velikih televizijskih ekrana LED/LCD/Plasma otvara jedno potpuno novo polje aktivnog reklamiranja u izlozima, showroom-ovima, čekaonicama, autobusima i ostalim kreativno osmišljenim mestima gde bi reklamna poruka mogla da privuče pažnju potencijalnog kupca.

Problem postavljanja LED ili LCD televizora u izlozima je komplikovan, jer obično ne postoji pozadina od čvrstog materijala na koji može da se montira zidni nosač za TV.

U slučaju da postoje stubovi od čvrstog građevinskog materijala na stranicama izloga onda se oni mogu koristiti da se fiksiraju pokretni nosači televizora (koji imaju veliki raspon ruku kad se otvore) LED Swing 3, Robo Tech 2 EXTRA, itd.

Plafonski nosači televizora su druga opcija postavljanja LCD TV ekrana u stakleni izlog. Treća opcija je postavljanje posebno konstruisanih nosača televizora koji se fiksiraju za pod izloga. Za tu varijantu se posebno izrađuje baza nosača po narudžbi i po odgovarajućoj specifikaciji.

Nosači televizora u reklamne svrhe

Nosači televizora u reklamne svrhe

 

Još jedna zanimljiva opcija koju treba razmotriti je kupovina nosača koji omogućavaju postavljanje ekrana vertikalno kako bi se mogao prikazati propagandni program na vizuelno drugačiji način. Tako da se u tim slučajevima mogu koristiti TV nosači sa mogućnošću rotacije ekrana (npr. Robo Swing 1, Robo Swing 2, Robo Swing 3,…).

Nosači televizora imaju primenu u velikim marketima pored proizvoda ili duž prostranih hodnika kojim se skreće pažnja kupaca pre kupovine.

Obično se u rafovima pored proizvoda koriste manji i lagani LCD ekrani koji se mogu montirati na podesivi nosač za televizor (Solution 2 EXTRA, Solution 2, …) koji poseduje ugrađen cable management system za skrivanje strujnih i interkonekcijskih kablova.

Veoma je bitno da montaža bude izvršena kvalitetno i da se kablovi uredno sprovedu, jer to odaje drugačiji vizuelni utisak stopljenosti i profesionalizma.

Nosači televizora na stanici

Nosači televizora na stanici

 

Duž prostranih hodnika se montiraju obično veći TV ekrani (40’’ i više) i montiraju se na podni pokretni nosač za TV (npr. Magellano ili Alto). U slučaju da potreba reklamne kampanje zahteva postavljanje ekrana vertikalno treba obratiti pažnju da prezentacioni nosač za TV podržava rotaciju ekrana (Alto).

Prodajni prostori ili showroom-ovi veoma uspešno mogu koristiti plafonski nosač televizora za privlačenje pažnje reklamnim porukama (u tu svrhu se mogu koristiti HiSolution ili LCD 5 plafonski nosači za TV). U slučaju potrebe da se želi na jedan plafonski nosač postaviti leđa o leđa dva ekrana onda se koristi Double HiSolution ili Double LCD5.

 

Nosači televizora u restoranu

Nosači televizora u restoranu

Sve reklamne nosače televizora možete kupiti u Art Support prodavnici ili ako Vam treba neki poseban zahtev mi ćemo takav TV nosač proizvesti po Vašoj narudžbi. Ako ne želite da kupujete pokretni podni nosač za televizor kompanija Art Support Vam može iznajmiti odgovarajući model nosača za TV na određeno vreme. Za sve informacije obratite se putem maila ili kontaktirajte našu prodajnu službu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top