Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Dostava i preuzimanje poručenih proizvoda

Rok za isporuku je 2-3 radna dana. Ukoliko se desi da iz nekog razloga nemamo poručeni proizvod na stanju ili je u toku procedura uvoza, obavestićemo vas telefonom najkasnije 1 radni dan nakon datuma vašeg poručivanja.

1. Slanje paketa na teritoriji Republike Srbije (bez Kosova i Metohije)

Rok za slanje i dostavu

Ukoliko ste izvršili porudžbinu do 12h, paket možemo poslati istog dana. Sve porudžbine koje su poručene nakon tog vremena šaljemo sledećeg radnog dana. Ukoliko se nalazite na teritoriji grada Beograda, isporuka je često moguća i u roku od 24 h radnim danima od trenutka poručivanja. Rok za dostavu je 24-48 h od momenta kada vam pošaljemo paket.

Dostava putem kurirske službe za veće gradove je obično u roku 24 h od momenta slanja paketa, odnosno 48 h za većinu mesta. U pojedinim gradovima isporuka se vrši i subotom. Nedeljom i tokom državnih praznika se ne vrši isporuka. Subotom ne šaljemo pakete, već isključivo radnim danima od ponedeljka do petka.

Napomena: u pojedinim mestima isporuka se vrši samo jednom ili dva puta nedeljno. Ukoliko se desi da u vreme isporuke nikog ne bude na navedenoj adresi, kurir bi trebalo da ostavi poruku i dužan je još jednom da pokuša isporuku. Po pravilu bi trebalo da vas kurir kontaktira telefonom neposredno pre isporuke. Ukoliko se to ne desi, za takve propuste kurirske službe mi ne snosimo odgovornost. U tom slučaju je potrebno da nas kontaktirate i obavestite o nepravilnosti kako bismo mogli preduzeti potrebne mere.

Sarađujemo sa Post Express i Daily Express kurirskom službom.

Ukoliko iz nekog razloga želite da pošaljemo paket nekom drugom kurirskom službom, potrebno je da nam to naznačite u napomeni web porudžbine ili prilikom poručivanja telefonom, pa ćemo dogovoriti detalje. U tom slučaju mi ne garantujemo za cenu dostave, već ona isključivo zavisi od uslova određene kurirske službe.

Kupac snosi troškove dostave i oni zavise od težine pošiljke – po važećem cenovniku kurirske službe.

2. Lično preuzimanje

Poručeni proizvod možete lično preuzeti u našem maloprodajnom objektu na adresi Teodora Hercla 29. Potrebno je samo da nam to napišete u napomeni porudžbine.

Back To Top