skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Kada Odabrati Plafonski Nosač Za Projektor?

Kada odabrati plafonski nosač za projektor?

Ako razmišljate o kupovini projektora, pred vama je niz pitanja na koja morate da odgovorite pre nego što ga kupite, pod uslovom da ne želite da napravite potpuno pogrešan izbor. A verujemo da ne želite. Pitanja su:

  • U koju svrhu ćete ga koristiti?
  • Koliko često?
  • Koliko će on biti udaljen od monitora?
  • Više vam se dopada ideja da postavite projektor na plafon, ali ne znate da li je to ono što će vam više odgovarati?

Evo kako da znate odgovor na poslednje pitanje..

 

Precizirajte način na koji planirate da koristite projektor

Od toga kako ćete koristiti projektor zavisi mnogo toga. Razmislite o tome da li planirate da projektor upotrebljavate svaki put u istoj prostoriji, ili će vam više odgovarati da ga premeštate.

 

Plafonski nosač za projektor

 

Gde vidite svoj projektor? Jeste li tačno zamislili u kojoj ćete ga prostoriji koristiti? Monitor je već montiran i spreman?

Onda se nemojte dvoumiti. Odaberite plafonski držač za projektor. On je idealno rešenje ako projektor kupujete zato što planirate da opremite svoj kućni bioskop (na radost svih vaših ukućana).

Montiranje projektora na plafonskom nosaču će vam omogućiti veći užitak, prohodnu prostoriju, a vi i vaši ukućani ćete moći da se smestite gde god poželite.

Ovaj nosač biraju i kompanije koje imaju i često koriste konferencijsku salu, jer je vrlo zahvalan za prezentacije i predstavljanje poslovnim saradnicima.

Ostavljate bolji utisak, jer prezentacija izvedena pomoću projektora koji je na plafonu deluje ozbiljnije, modernije i profesionalnije.

 

Imate li odgovarajuću prostoriju?

Soba ili kancelarija u kojoj koristite projektor može biti i presudni faktor kada se opredeljujete za projektor i nosač za njega.

Neke prostorije jednostavno nemaju dovoljno prostora na plafonu ili plafon ne omogućava postavljanje projektora u poziciju koja vam najviše odgovara.

Može se desiti da neke prostorije, čak, nemaju dovoljno visok plafon, pa projektor ne može da se postavi tako da ne ugrožava gledaoce.

Dakle, prostorija sa visokim i dovoljno širokim plafonom je ono čime morate raspolagati pre nego što nabavite plafonski nosač za projektor.

 

Koji tip projektora ćete koristiti?

Ako ste već odabrali projektor, onda će on umnogome odrediti i tip nosača koji birate. Ne odgovara svaki projektor i podnom i plafonskom nosaču.

 

Plafonski nosač za projektor

 

Budite sigurni da je projektor kompatibilan sa nosačem koji ćete kupiti, kako ne biste potrošili novac uzalud ili, u nešto blažem slučaju, otežali sebi korišćenje projektora.

Obratite pažnju i na daljinski upravljač. Daljinski upravljači za projektore koji koriste infracrvene zrake moraju se koristiti tako da se mogu uperiti pravo prema projektoru.

Razmislite o ovim detaljima i ne dozvolite da vam sitnice smetaju u korišćenju projektora.

Projektor koji ima dovoljan kapacitet i omogućava lako upravljanje obavezno iskoristite za plafonski nosač za projektor. Bićete vrlo zadovoljni rezultatima.

 

Ne želite još dosadnih kablova u prostoriji?

Postoji jedna stvar kod plafonskih nosača za projektore koju ćete jednostavno obožavati – to što možete sprovesti kablove i prikriti ih tako da vam više ne smetaju.

Kada jednom montirate nosač i postavite projektor, postavite kablove uz plafon i zid do utičnice i zaboravite na saplitanje, stalno podizanje i premeštanje kablova.

 

Koje su prednosti?

Postavljanje plafonskog nosača za projektor je zahtevniji proces od nabavke i korišćenja podnog nosača.

Ipak, prednosti montiranja držača za projektor na plafon su brojne.

Plafonski nosač za projektor je odličan izbor za sve one koji planiraju da postave projektor na jedno mesto i da ga uvek tako koriste. On ne smeta i štedi vaš prostor.

Podni nosači za projektore najčešće zauzimaju upravo deo prostorije kojim vi ili vaši posetioci prolaze. Sa plafonskim nosačima nećete imati tih problema. Projektor ćete koristiti, ali vam on neće smetati.

 

Sa kojim se problemima možete sresti prilikom montaže plafonskog nosača za projektor?

Ako ste već imali prilike da montirate nosač za monitor ili TV, onda znate da to nije preterano jednostavan posao. Sigurno možete pretpostaviti da je montiranje nosača na plafon još manje jednostavno.

 

Plafonski nosač za projektor

 

Preporučujemo da se, prilikom montaže plafonskog nosača projektora, odlučite za pomoć profesionalaca.

Nestručna montaža plafonskog nosača projektora može biti vrlo pogrešan izbor. Možete i sami zamisliti koliko pogrešan.

Ukoliko se nalazite na teritoriji Beograda, opredelite se za naš tim profesionalaca koji će vam pomoći da odaberete najbolju poziciju i koji će montirati nosač za vas.

Obratite pažnju i na to koliko je nosač projektora koji birate kvalitetan. Ovo je naročito važno kod plafonskih nosača projektora. Pritom ne mislimo samo na bezbednost, već i na funkcionalnost projektora.

Kod nas možete pronaći visoko kvalitetan i funkcionalan plafonski nosač koji vam omogućava okretanje projektora i njegovo udaljavanje od plafona uz korišćenje adaptera.

Zahvaljujući tome, poziciju projektora ćete moći da prilagođavate različitim situacijama, a nećete brinuti o vašoj i bezbednosti onih koji su oko vas.

Ako vam je potreban savet ili pomoć prilikom montaže plafonskog nosača projektora, javite nam se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top