skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Sve što Treba Da Znate O Nosačima Za Mikrotalasnu

Sve što treba da znate o nosačima za mikrotalasnu

 

Imate li utisak da u vašoj kuhinji nema dovoljno prostora, ma koliko ona velika bila? Ređate li uređaje jedan na drugi ili pored drugog, a ubeđeni ste da bi se tu mogao uspostaviti i bolji red?

Imamo vest za vas – niste jedini. Da ste jedini, nosači za mikrotalasnu ne bi bili toliko traženi.

Micro – nosač za mikrotalasnu rernu

 

Zašto ljudi nabavljaju nosače za mikrotalasnu?

Nosači za mikrotalasnu su korak bliže ka ostvarenju sna svake domaćice. Da, mislimo na uređenu i funkcionalnu kuhinju. Ovo su 3 glavne prednosti:

 

1. Ušteda prostora

Jedna od glavnih prednosti nosača za mikrotalasnu je upravo ta što oni omogućavaju da mikrotalasna bude pričvršćena na zid, a ne da nepotrebno zauzima prostor na radnom stolu u kuhinji. Možete je postaviti tako da vam uvek bude pri ruci, a da vam ni jednog trenutka ne smeta.

Ovo je naročito bitno ako je vaša kuhinja manja. Tada je svaki komadić prostora koji uštedite dragocen.

 

 

2. Kuhinja izgleda lepše

Vremena kada su se stvari u kuhinji samo ređale jedna pored druge su davno prošla. Niko više ne traži kuhinju koja samo služi pripremi obroka. Svi želimo da naša kuhinja izgleda prijatno i da bude uređena sa ukusom.

Ako odaberete pravo mesto za nosač za mikrotalasnu i vešto ga uskladite sa ostatkom elemenata, vaša kuhinja će izgledati dinamičnije i življe.

Tako mikrotalasna više ne mora biti samo stvar koja vam koristi, nego i stvar koja doprinosi boljem izgledu kuhinje.

 

3. Praktično je i, što je najbitnije – bezbedno

Pitate se hoće li vaša mikrotalasna pasti ako je postavite na nosače? Ne, neće. Budite u to sigurni.

Izrađeni od kvalitetnog čelika, dizajniranog tako da podržavaju sve tipove i veličine mikrotalasnih rerni, nosači će biti apsolutno pouzdan način da organizujete svoj prostor.

 

Kako se montiraju nosači za mikrotalasnu?

Da, znamo šta mislite.

Svaki put kad kupite nešto, zvuči tako jednostavno, a kada dođete kući, suočite se sa problemom postavljanja, instalacije, sa gomilom kablova i ispostavi se da nije baš tako jednostavno.

 

 

Ali ovoga puta stvarno moramo da vam kažemo – jednostavno je. Samo treba dobro isplanirati.

 

1. Odaberite mesto koje vam najviše odgovara

Dobro promislite gde će vam mikrotalasna najviše koristiti i najpre biti pri ruci. To može biti pored frižidera, u blizini šporeta ili će vam možda najbolje biti uklopljena kao „dodatni viseći kuhinjski element“.

Naravno, prostor koji odaberete mora odgovarati dimenzijama vaše mikrotalasne rerne. Dok birate mesto za mikrotalasnu, na još jednu stvar treba obratiti pažnju…

 

2. Dužina kabla na mikrotalasnoj rerni

Idealno bi bilo da utičnica bude u blizini i da kabl na mikrotalasnoj dopire taman do nje. Ukoliko nije tako, javite nam se i pomoći ćemo vam da organizujete prostor i postavljanje mikrotalasne na zid izvedete što elegantnije.

 

3. Alat koji vam je potreban

Ono što vam je potrebno za postavljanje nosača za mikrotalasne na zid gotovo svi imaju u svojim radionicama.

Šrafciger, bušilica, metar, makaze, vaser vaga i zaštitne naočare će biti sasvim dovoljni da postavite svoje nove nosače. Sledite uputstvo i neće biti nikakvih problema.

 

4. Dobro odmeren razmak između tiplova

A za tako nešto je dovoljno da premerite svoju mikrotalasnu i proračunate kako ćete je postaviti na zid. Ako ovo premerite kako valja, završili ste najteži deo posla.

 

 

Ima li nedostataka?

Pa, jedino to što postavljanje nosača može napraviti nešto nereda u kuhinji. Dok budete bušili zid da postavite tiplove i šrafove, možda vam neće biti milo da vidite prašinu po ostalim kuhinjskim elementima. Ali i to možete izbeći.

Ukoliko živite na teritoriji Beograda, pozovite nas i naš tim stručnjaka će brzo i pouzdano obaviti ovaj posao umesto vas, a vaša kuhinja će i dalje blistati.

Ovaj članak ima 2 komentara

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top