Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Solution 1 EXTRA zidni nosač za TV (23″ – 42″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

2,390 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 23″ – 42″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: do +8° do -12°
Dimenzije nosača: 81 x 226 x 234 mm
Materijal: aluminijum, čelik i plastična maska
Boja: crna

Blago pomeranje levo – desno do +/- 30°.

Opis

Solution nosači za TV i monitore (Solution 1, Solution 1 EXTRA, Solution 2, Solution 2 EXTRA) su izrađeni od hladno valjanog čelika, atraktivnog su dizajna i multifunkcionalni.

Solution 1 EXTRA zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača i glave koja je vezana sa telom jednim zglobom (otud i naziv Solution 1).

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 200 x 200. Solution 1 EXTRA zidni nosač za TV je unapređena verzija Solution 1 TV nosača (podržava veće dijagonale ekrana televizora).

Sistem nagiba Solution 1 EXTRA TV nosača se nalazi u glavi i sastoji se od nazubljenih površina i sigurnosnog mehanizma. Kada podesite željeni nagib televizora jednostavnim okretanjem sigurnosnog točka u smeru kazaljke na satu, Vi blokirate položaj ekrana u optimalnu poziciju gledanja.

Ovi nosači za TV poseduju dekorativne plastične maske koje skrivaju interkonekcijske i strujne kablove, pa omogućavaju pedantnost i uredno sprovođenje kablova iza monitora odnosno TV-a.

Solution 1 EXTRA nosači za televizor u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Zbog postojanja redukovane nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče na zidni TV nosač nije poželjno stavljati televizore teže od 20 kg. S obzirom da su novi modeli LED televizora izuzetno lagani, primenom Fischer tiplova ćete potpuno osigurati postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top