skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com
Akcija

Double Desk nosač za dva monitora (13” – 27”)

Dostupan na stanju: Da

11,600 din 9,900 din

Nosač za dva monitora
Dimenzije monitora: 13” – 27”
Težina monitora: do 6 kg
VESA standard: max do 100 x 100
Nagib: +/- 90°
Pomeranje levo-desno i gore-dole: +/- 90°
Rotacija: 360°
Dužina ruku nosača: 442 mm

Nosač je izrađen od aluminijuma i čelika sa plastičnim zaštitnim maskama. Crne je boje.

 

Opis

Double Desk nosač za dva monitora predstavlja idealno dizajnersko i funkcionalno rešenje za sve one kojima je potreban rad na dva monitoradizajneri, programeri, računovođe, finansijski radnici, bankari, prevodioci,…

Double Desk dupli nosač za monitore ima osnovu koja se pričvršćuje za sto (princip stege) i dve fleksibilne ruke sa zglobovima koje izlaze iz te baze montirane na stolu. Zbog velike fleksibilnosti ruku i glave nosača, monitore je moguće postaviti u bilo koji položaj.

Pozadine monitora se pričvršćuju za glave nosača koje podržavaju VESA standard 100 x 100 i 75 x 75. Glava nosača poseduje zglob koji omogućuje rotiranje monitora i prebacivanje iz horizontalnog u vertikalni položaj.

Zbog velike fleksibilnosti ruku moguće je postaviti idealnu poziciju monitora za rad koja sprečava odsjaj dnevnog ili veštačkog  svetla. Ekrane monitora je osim rotacije moguće nagnuti  i namestiti u bilo koju poziciju koja obezbeđuje optimalan ugao gledanja.

Double Desk nosači za dva monitora poseduju “cable management” sistem, pa kablove možete provući kroz nosače i na taj način sprečiti nered koji oni obično prouzrokuju.

Ukoliko želite da radite na 4 monitora, možete iskombinovati dva Double Desk nosača i tako ih sve postaviti u horizontalni niz. Takođe je pogodan i za nove, zakrivljene modele monitora.

Sistem zglobova i konstrukcija nosača omogućuje lako pomeranje gore-dole i levo-desno.

Priuštite sebi maksimalnu fleksibilnost i uživanje u radu uz Double Desk nosač za dva monitora.

Back To Top