skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Easy Projector plafonski nosač za projektor (samo u crnoj boji)

Dostupan na stanju: Da

3,100 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Plafonski nosač za projektor.
Težina projektora: do 10 kg
Rotacija: 360º
Nagib: +/- 30º
Razmak od plafona do projektora: 190 – 280 mm

Čelični pokretni nosač, dostupan samo u crnoj boji.

Kategorija:

Opis

Easy Projector nosači za projektore spadaju u seriju plafonskih nosača. U seriji Projector razlikujemo dva modela: model Monoprojector i model Easy Projector. Razlika između ova dva modela je u nosivosti i sistemu kačenja projektora za nosač.

Easy Projector je jedan od popularnijih modela na tržištu, odlikuje se izuzetnim kvalitetom i dobrim funkcionalnim osobinama. Projektor montiran na nosač se može okretati (rotacija) i menjati nagib do 30º.

Vezivanje projektora za nosač je pomoću četiri univerzalne ruke koje je moguće podešavati. Usled ovog fleksibilnog načina pričvršćivanja projektora moguće je skoro sve modele projektora (i od različitih proizvođača) pričvrstiti na plafon.

Podešavanje ugla nagiba projektora se vrši lako uz pomoć sistema više pritezajućih točkića i imbus šrafova.

Easy Projector plafonski nosač za projektor u svom kompletu za montažu sadrži i Fischer tiplove i uputstvo za montiranje. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na plafonski nosač za projektor nije poželjno stavljati projektore teže od 10 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku projektora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top