skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Easy XG zidni nosač za TV (25″ – 59″)

Dostupan na stanju: Ne

2,280.00 din

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Easy XG zidni nosač za TV je specijalizovana verzija TV nosača Easy M EXTRA, projektovan isključivo za montažu na gips karton ploče.

Easy XG nosači za TV se odlikuju jednostavnom konstrukcijom, omogućavaju malo odstojanje televizora od zida i prikladni su za kačenje kako najnovijih generacija LED televizora, tako i LCD televizora.

Zbog izuzetno jednostavnog sistema kačenja Easy XG zidni nosač za TV je popularan u javnim objektima gde je potrebno televizor prebacivati sa jednog mesta na drugo (npr. kafići sa letnjim baštama gde u zavisnosti od sezone televizor stoji ili napolju ili unutra).

Usled kompatibilnosti i povoljne cene dovoljno je na više mesta u lokalu postaviti glavni horizontalni nosač, a na poleđini televizora postaviti vertikalne ruke. Samim tim se obezbeđuje izuzetno lako premeštanje televizora iz jednog dela prostora u drugi.

Svi Easy XG nosači za televizore imaju ugrađenu mini libelu koja omogućuje jednostavniju i brzu montažu.

Easy XG nosači za TV u svom kompletu za montažu sadrže specijalne Fischer tiplove za gips. Važno je napomenuti da na Easy XG TV nosač možete montirati i teže televizore uz upotrebu većih broja tiplova (6 kom).

Easy XG zidni nosač za TV ima širu horizontalnu ploču koja ima dve montažne zone za postavku tiplova. U slučaju postavljanja malo težih televizora, u gornju zonu (bližu libeli) stavljate od 4 do 6 tiplova (u tom slučaju možete staviti i televizor na zid težine od 40 – 60 kg).

Donja zona montaže je čisto dodatna sigurnosna zona i tiplovi koje postavljate u tu zonu nemaju dominatno nosivu, već više sigurnosnu ulogu. Naša preporuka je da ako tiplove montirate u dve zone da ih montirate u „cik-cak“.

Odličan odnos cene i kvaliteta, kao i njegova univerzalna primena je ovaj tip TV nosača izbacila u sam vrh popularnosti i potražnje.

Back To Top