skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Akcija

Easy M EXTRA zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Ne

1,790.00 din 1,100.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Fiksni TV nosač za LED/LCD/Plasma TV
Dijagonala TV-a: 32″ – 55″
Težina TV-a: do 40 kg
VESA max do: 400 x 400
Udaljenost nosača od zida: 2,2 cm

Metalni nosač crne boje.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

Easy M EXTRA zidni nosač za TV spada u jedne od najpopularnijih zidnih TV nosača na tržištu. Easy M EXTRA zidni nosač za TV se odlikuje jednostavnom konstrukcijom, omogućava malo odstojanje televizora od zida i prikladan je za kačenje kako najnovijih generacija LED televizora, tako i LCD televizora i težih plasma televizora.

Zbog izuzetno jednostavnog sistema kačenja Easy M EXTRA nosači za TV su popularni u javnim objektima, uostalom, svuda gde je potrebno televizor prebacivati sa jednog mesta na drugo (npr. kafići koji imaju letnje bašte, gde u zavisnosti od sezone televizor stoji ili napolju ili unutra).

Usled kompatibilnosti i povoljne cene dovoljno je na više mesta u lokalu postaviti glavni horizontalni TV nosač, a na poleđini televizora postaviti vertikalne ruke. Samim tim se obezbeđuje lako premeštanje televizora iz jednog dela prostora u drugi.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

Easy M EXTRA nosači za TV u svojoj kutiji sadrže i set za montažu sa Fischer tiplovima. Fischer tiplovi Vam omogućuju montiranje nosača za televizore u skoro sve tipove građevinskih materijala (to su: cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Bitno je napomenuti da postoji određena redukcija nosivosti kada se tiplovi montiraju u Ytong blokove ili gips karton ploče. U tom slučaju na zidni nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 35-40 kg.

Najnovija generacija LED televizora je izuzetno lagana, pa primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u montažu televizora na zid koji je od bilo kog građevinskog materijala, pa tu uključujemo i gore spomenute zidove napravljene od Ytong bloka i gips karton ploča.

Easy M EXTRA nosači za TV predstavljaju odličan izbor zbog dobrog odnosa cene i kvaliteta, kao i zbog univerzalnosti njihove primene.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top