skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Fix Level zidni nosač za TV (23″ – 59″)

Dostupan na stanju: Ne

2,490.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 23″ – 59″
Težina TV-a: do 60 kg
VESA max do: 400 x 400
Metalni fiksni nosač, crne boje.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nosači za TV iz serije LEVEL imaju široku horizontalnu ploču sa ugrađenom mini libelom za lakšu i jednostavniju montažu. Fix Level zidni nosač za TV je predviđen za fiksnu montažu televizora na zidu i odlikuje ga srednje odstojanje televizora od zida.

Zbog toga su pogodni i za montažu LED, kao i LCD i plasma televizora. Šira horizontalna ploča ovog TV nosača mu obezbeđuje bolje prijanjanje uz zidne površine, a centralna pozicija ruku u odnosu na horizontalnu ploču pojednostavljuje pozicioniranje visine TV-a u odnosu na podlogu.

Pozicije za fiksiranje TV-a na vertikalnim rukama TV nosača omogućuju fino podešavanje visine.

Fix Level zidni nosač za TV u svom montažnom setu sadrži i Fischer tiplove koji Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, Ytong blok, gips,…).

Važno je da napomenemo da postoji redukovanje nosivosti za gips karton ploče, kao i za Ytong blok, pa u tom slučaju na TV nosač nije poželjno stavljati televizore koji su teži od 35-40 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora baš lagana, uz primenu Fischer tiplova možete biti potpuno mirni. Vaš televizor je sada bezbedan na zidu od bilo kog građevinskog materijala (pa i od Ytong bloka i gips karton ploča).

Fix Level nosači za TV imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača, samim tim je ovaj TV nosač zgodan za montažu na neravne zidne površine ili za montažu na stubove.

 

Back To Top