Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

FIX Solution NEW zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

1,790 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 32″ – 55″
Težina TV-a: do 35 kg
VESA max do: 400 x 400
Nagib: do 14°
Udaljenost nosača od zida: 2,5 cm; sa nagibom 7 cm (u gornjem delu )

Metalni nosač crne boje, posebne konstrukcije koja mu omogućuje da istovremeno može biti i fiksni i nosač sa mogućnošću nagiba.

Opis

Nosači za TV sa oznakom Fix Solution su najprodavaniji TV nosači na tržištu za 2014. godinu. Poboljšana verzija ovog zidnog TV nosača koja je izašla u julu 2014. godine podržava VESA max do 400 x 400, dok je stara verzija ovog TV nosača imala VESA standard 300 x 400.

Novija verzija ovih TV nosača je dizajnirana tako da je televizor montiran na zidni nosač za TV bliži zidu za 5 mm, samim tim je dizajnerski prilagođeniji novijim generacijama LED televizora.

Usled čvrste i robusne konstrukcije Fix Solution New zidni nosač za TV je odličan izbor za montažu LCD televizora (čak i starijih i težih modela LCD televizora, kao i plasma TV-a). Odlikuje ga čvrst pravougaoni ram i dve horizontalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora.

Upravo takav tip konstrukcije omogućava lako postavljanje TV nosača na zid, gde je u unutrašnjosti ramske konstrukcije ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima i drugim priključcima montiranih na zidnu površinu.

Fix Solution New zidni nosač za TV (u prodaji od jula 2014.) ima još jednu bitnu novinu, a to je da sistem vertikalnih ruku ima ugrađenu mogućnost nagiba TV-a do 14 stepeni. Fix Solution New možete koristiti kao univerzalni zidni nosač za televizor koji u jednom trenutku

Vaš TV može držati fiksno montiranim paralelno sa zidom, a u drugom trenutku Vaš TV možete blago nagnuti na dole (do 10 stepeni). Ova funkcija je jedinstvena na tržištu i omogućava Vam veći komfor prilikom upotrebe TV-a.

Kupovinom ovog TV nosača dobijate u jednom nosaču dve bitne funkcije, fiksna pozicija televizora sa malim odstojanjem od zida (25 mm) i pozicija TV-a sa malim nagibom (do 14 stepeni), u zavisnosti od Vaših potreba.

Fix Solution New nosači za televizore u svojoj kutiji za montažu imaju i Fischer tiplove. Oni Vam omogućuju montiranje u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Upotrebom Fischer tiplova možete biti 100% sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pogotovo što je najnovija generacija LED televizora veoma lagana.

Fix Solution New zidni nosač za TV ima dve montažne zone horizontalnog nosača, pa je samim tim ovaj tip TV nosača pogodan za montažu na neravne zidove.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top