skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LED Swing 3 zidni nosač za TV (32″ – 55″)

10,990.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD
Dijagonala TV-a: od 32″ – 55″
Težina TV-a: do 25 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib: do 12°
Udaljenost od zida: min 6 cm – max 63 cm

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom i cable management system-om.
Pomeranje levo – desno.

Trenutno nedostupan

Opis

LED Swing 3 nosači za TV su jedni od popularnijih nosača na tržištu za televizore velikih ekrana (do 45″). Izrađeni su od čelika u kombinaciji sa plastičnim delovima, velike funkcionalnosti i odličnog kvaliteta.

LED Swing 3 zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 600 x 400.

 

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izuzetno snažna ruka koja može udaljiti TV od zida na odstojanje do 63 cm, što omogućuje da se televizori dijagonale (do 45″) mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran TV nosač.

U položaju kada je sklopljen on je minimalno udaljen od zida.

LED Swing 3 nosači za TV imaju instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, pa omogućavaju pedantnost i urednost kablova iza televizora.

Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji tehnika. LED Swing 3 zidni nosač za TV na svom telu ima dodatu plastičnu oblogu koja skriva pozicije rupa (za fiksiranje na zidu) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

LED Swing 3 nosači za televizore se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče tako da u tom slučaju na TV nosač ne trebate stavljati televizore teže od 25 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

LED Swing 3 zidni nosač za televizor ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova prednost u odnosu na ostale TV nosače je mogućnost postavke televizora upravno na zid. To mu daje širok spektar upotrebe tamo gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

 

Back To Top