skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Akcija

Easy Two EXTRA zidni nosač za TV (10″ – 37″)

Dostupan na stanju: Ne

4,511.00 din 3,900.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 10″ – 37″
Težina TV-a: do 30 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: do 20°
Udaljenost od zida: min 9 cm – max 27 cm

Pomeranje levo – desno.
Metalno – plastični zidni nosač za TV, crne boje.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Easy Two EXTRA zidni nosači za TV su izuzetno robusne konstrukcije i odlične završne izrade. Telo nosača koje se montira na vertikalnu površinu je čelične konstrukcije sa ukrasnom plastičnom oblogom.

Takav koncept izrade prikriva šrafove sa kojima je TV nosač pričvršćen za zid, a ujedno služi za skrivanje i zgloba ruke nosača. Ruka TV nosača je od čelika, kao i glava nosača sa panelom za pričvršćivanje poleđine televizora.

Čelična konstrukcija sa plastičnim ukrasnim maskama doprinosi atraktivnom dizajnu, kao i maksimalnoj funkcionalnosti.

Easy Two EXTRA zidni nosač za TV ima dva zgloba koji omogućavaju pokretanje televizora levo – desno u prostoru i samim tim veću funkcionalnost TV-a. Ovaj tip funkcionalnosti TV nosača (pomeranje levo – desno) se koristi kad u prostoru postoji više pozicija za gledanje TV-a.

Osim funkcije pomeranja levo-desno Easy Two EXTRA zidni nosač za TV ima i funkciju nagiba glave nosača koja Vam omogućava da nagnete televizor do 20°. Ova pogodnost je potrebna ako Vam televizor stoji na većoj visini u odnosu na poziciju gledanja.

Easy Two EXTRA TV nosači se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Napominjemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i gips karton ploče tako da u oba slučaja na TV nosač ne trebate stavljati televizore teže od 20 kg.

S obzirom na lakoću novih LED televizora, korišćenjem Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog tipa građevinskog materijala (pa i na zid od gips karton ploča).

Back To Top