skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LED Swing 2 zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Ne

8,990.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: od 32-55″
Težina TV-a: do 25 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib: do 12°
Udaljenost od zida: min 5 cm – max 38 cm

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom i cable management system-om.
Pomeranje levo – desno.

Nema na zalihama

Opis

LED Swing 2 zidni nosač za TV je jedan od popularnijih nosača na tržištu za televizore velikih ekrana. Izrađen je od čelika u kombinaciji sa plastičnim delovima, velike je funkcionalnosti i odličnog kvaliteta.

LED Swing 2 zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 600 x 400.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izuzetno snažna ruka koja može udaljiti TV od zida na odstojanje do 38 cm, što omogućuje da se televizori dijagonale (do 32″) mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran TV nosač.

U položaju kada je sklopljen on je minimalno udaljen od zida.

LED Swing 2 nosači za TV imaju instaliran cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, te tako omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza televizora.

Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji tehnika.

LED Swing 2 zidni nosač za TV na svom telu ima dodatu plastičnu oblogu koja skriva pozicije rupa (za fiksiranje na zidu) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

 

LED Swing 2 zidni nosači za TV se jednostavno montiraju uz montažno uputstvo i set sa Fischer tiplovima koji se nalaze u fabričkom pakovanju, a lako se montiraju u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, pa u tom slučaju na zidni TV nosač ne bi trebalo stavljati televizore teže od 25 kg.

S obzirom da su novi modeli LED televizora izuzetno lagani, možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala (i gips karton ploča) koristeći Fischer tiplove.

LED Swing 2 zidni nosač za televizor  ima mogućnost pomeranja TV ekrana levo-desno i nagiba do 15º. Na takav način ekran možete uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova prednost u odnosu na ostale TV nosače je mogućnost postavke televizora upravno na zid. To mu omogućava širok spektar upotrebe tamo gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top