skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

LED Wall 2 zidni nosač za TV (13″ – 70″)

Dostupan na stanju: Ne

Zidni nosač za TV  LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 13″ – 70″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 800 x 400
Udaljenost nosača od zida: 1,5 cm

Ultra tanki zidni nosač za TV na sajlu, kombinacija metal-plastika, crno-srebrne boje.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Izuzetno tanak zidni nosač za TV predviđen za fiksnu montažu na zidu. Usled malog odstojanja TV nosača od zida, on je pogodan za ultra tanke LED televizore.

Ovi nosači za TV imaju ugrađen sistem metalne polugice koji omogućava lako odvajanje televizora od zida, za slučaj promene kablova ili priključenja novih. LED Wall 2 zidni nosač za TV je poboljšana verzija nosača LED Wall.

LED Wall 2 nosači za TV imaju podešavajuću dužinu sajle tako da postoji mogućnost podešavanja za bilo koji VESA standard do maksimalnih 800 x 400, samim tim na ove TV nosače možete zakačiti i najveće LED televizore uz izuzetnu sigurnost i praktičnost montaže.

LED Wall 2 nosači za televizor su specifični u tome što se TV postavlja na njih isto kao i slika na zid. Izuzetno snažna čelična sajla koja je sastavni deo TV nosača je testirana na 3 puta veću nosivost (150 kg) nego sto je deklarisano (50 kg), tako da pruža izuzetnu sigurnost i stabilnost Vašem TV-u.

Izuzetno je laka montaža ovog TV nosača i nije potrebno prethodno iskustvo u montaži TV-a. Principom postavke na zid koji koristi dve tačke oslonca  i upotrebu sajle kompenzuju se eventualne greške u montaži, tj Vi uvek možete da namestite Vaš televizor u idealan horizontalni položaj, što je velika prednost ovog sistema kačenja TV-a.

 

LED Wall 2 nosači za televizore u svojoj kutiji sadrže i set za montažu sa Fischer tiplovima. Zahvaljujući njima TV nosač se izuzetno lako montira u sve tipove građevinskih materijala (cigla, Ytong blok, beton, gips, blok,…).

Ne preporučujemo da stavljate televizore teže od 35-40 kg na nosač ukoliko želite da ih postavite na Ytong blok ili gips karton ploču (postoji redukcija nosivosti u ova dva slučaja).

Zbog toga što su najnoviji LED televizori potpuno lagani, budite uvereni da montažom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku TV-a na zid (i to od bilo kog građevinskog materijala).

Za slučaj da je potrebno da montirate teži televizor (od 35 kg) na Ytong blok ili gips karton ploče, zatražite od naše službe montaže ili naše prodaje posebne tiplove za Vas.

 

Back To Top