Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Tilt Level XL zidni nosač za TV (37″-70″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

2,800 din

Nagibni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37″-70″
Težina TV-a: do 40 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib TV-a: od -12° do + 12°
Udaljenost nosača od zida: 5,3 cm
Dimenzije nosača: 643 x 425 x 53 mm

Metalni nosač crne boje sa mogućnošću promene nagiba i ugrađenom mini-libelom.

Opis

Tilt Level XL je novija verzija popularnog modela Tilt Level, a glavna razlika je u tome što je namenjen i montaži većih televizora.

Tilt Level XL zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče koja ima ugrađenu mini libelu (radi lakšeg, preciznijeg i bržeg montiranja) i par vertikalnih nosača (montiraju se na poleđinu TV-a).

Široka horizontalna ploča ima dve montažne zone (gornju i donju).

Tilt Level XL nosači za televizore prilikom montaže dozvoljavaju minimalno udaljenje TV-a od zida 5,3 cm. Zbog snažne i robusne konstrukcije pogodni su osim za montažu LED televizora, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD televizora (do 40 kg).

Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV nosaču daje široku primenu u svim javnim prostorima gde je potreba da televizor stoji na malo većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi).

Podešavanje nagiba se vrši izrazito jednostavno uz pomoć dva nagibna mehanizma na rukama TV nosača.

Tilt Level XL u svom fabričkom pakovnju sadrže i Fischer tiplove za najkvalitetnije i najsigurnije montiranje. Fischer tiplovi omogućuju bezbednu montažu u sve tipove građevinskih materijala (gips, cigla, beton, blok,  Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukovanje nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tada na Tilt Level zidni nosač za TV ne savetujemo da postavljate televizore teže od 35-40 kg (što je svakako i nosivost nosača).

Većina novih LED TV-a su dosta lagani, pa montažom Fischer tiplova možete biti sasvim sigurni u postavku televizora na bilo koji tip zida (uključujući i zid izrađen od gips karton ploča).

Ako ne želite sami da montirate TV na nosač, a živite na teritoriji Beograda, mi ćemo to uraditi umesto Vas. Pozovite nas i zakažite montažu na broj telefona 011 261 2080.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top