skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Lift NEW pomoćni plafonski nosač za TV (do 55″)

Dostupan na stanju: Da

4,800.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Pomoćni plafonski nosač za TV LCD/LED
Dijagonala TV-a: do 55″
Težina TV-a: do 50 kg
Raspon visine: od 85 – 165 cm

Opis

Lift NEW je pomoćni metalni nosač crne boje na čiju glavu (ploču) može da se montira bilo koji nosač za TV iz našeg asortimana.

Ukoliko na njega montirate dva nosača (sa prednje i zadnje strane metalne ploče) možete postaviti dva televizora. Poseduje i mogućnost prikrivanja kablova oko centralnog stuba.

Lift NEW pomoćni plafonski nosač za TV je sastavljen od baze koja se montira na plafon, teleskopskog centralnog stuba i ploče.

Ako želite da na njega postavite dva televizora, samo vodite računa da zbir njihove težine ne prelazi nosivost nosača (do 50 kg).

Plafonski nosači se koriste u prostorijama gde nije moguće postaviti TV na zid (npr. stakleni zidovi ili neka druga enterijerska nemogućnost) ili tamo gde je projektovano postavljanje televizora na plafon.

Pogodan je, na primer, za kafiće gde gosti mogu da prate i sa jedne i sa druge strane prenos programa na dva televizora.

Lift NEW pomoćni plafonski nosač za TV ima ugrađen cable management system koji sakriva sve interkonekcijske i strujne kablove, ima veliku funkcionalnost i predstavlja praktično rešenje u industrijskom dizajnu. Kablovi lako prilaze centralnom stubu i kroz njega se sprovode do televizora.

Centralni stub je teleskopskog tipa i možete podesiti odstojanje od plafona u rasponu od 85 do 165 cm. Dimenzije metalne  ploče na koju se montira nosač su 30 cm x 8 cm.

Lift NEW pomoćni plafonski nosači za TV u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove, koji Vam omogućuju montažu u sve vrste građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

U slučaju plafonske montaže preporučujemo samo upotrebu Fischer UX tiplova. Napominjemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da tada na plafonski nosač za televizor nije poželjno stavljati TV koji je teži od 20 kg.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u savršeno bezbednu postavku televizora na plafon od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i plafon napravljen od gips karton ploča.

U slučaju da vam je potreban savet pozovite našu službu montaže za konsultacije oko fiksiranja nosača na plafon.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top