skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Monoplasma XL zidni nosač za TV (37″ – 70″)

Dostupan na stanju: Ne

5,850.00 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37″ – 70″
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 800 x 400
Nagib TV-a: +/- 20°

Metalni nosač crne boje sa mogućnošću nagiba.
Izuzetno robustan zidni nosač za TV, pogodan za plasma televizore veće težine.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Monoplasma XL nosači za TV spadaju u proizvode sa najdužom tradicijom na tržištu. Ovaj zidni nosač za TV na tržištu Srbije pojavio se pre oko 11 godina i jedan je od prvih TV nosača namenjenih za postavljanje velikih ekrana na zid.

Monoplasma XL nosači za TV se odlikuju izuzetno snažnom i stabilnom konstrukcijom i obično se koriste za postavljanje težih plasma televizora na vertikalnu površinu. Osim toga izuzetno su pogodni za montiranje i LCD i LED televizora.

Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV nosaču daje široku paletu primene u svim prostorima gde je potrebno da televizor stoji na većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi javni prostori).

Podešavanje nagiba se vrši veoma jednostavno uz pomoć dva sigurnosna točkića na rukama TV nosača. Jednostavim pritezanjem ili popuštanjem Vi postavljate televizor u optimalnu poziciju gledanja.

Monoplasma XL nosači za televizore imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a, pa su zgodni za postavku TV-a gde postoji takva opasnost.

Monoplasma XL zidni nosač za TV se sastoji od robusne dugačke horizontalne ploče i od para podešavajućih ruku. Monoplasma XL nosači za televizor u svom montažnom kompletu sadrže i multifunkcionalne Fischer tiplove.

Zahvaljujući njima omogućena je montaža u skoro sve tipove građevinskih materijala (beton, blok, cigla, gips, Ytong blok,…).

Naglasićemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za TV ne savetujemo da postavljate ravne TV ekrane teže od 35-40 kg.

S obzirom na izuzetnu lakoću najnovijih televizora LED generacije, montiranjem Fischer tiplova možete biti 100% sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i zid napravljen od gips karton ploča.

 

Back To Top