skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

One Touch Plasma XL zidni nosač za TV (37″-70″)

Dostupan na stanju: Ne

6,080.00 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37″ – 70″
Težina TV-a: do 85 kg
VESA max do: 800 x 400
Nagib: +/- 20°
Udaljenost nosača od zida: 9 cm

Metalni nosač crne boje sa sigurnosnim sistemom protiv nehotičnog skidanja TV-a.
Izuzetno robustan zidni TV nosač, pogodan i za plasma televizore veće težine.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

 

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

One Touch Plasma XL nosači za TV je modifikacija Plasma XL nosača koji ima najdužu tradiciju na tržištu. Pojavio se pre 11 godina i jedan je od prvih TV nosača koji se koriste za postavljanje velikih ravnih ekrana na zid.

One Touch Plasma XL nosači za televizore imaju izuzetno snažnu i stabilnu konstrukciju i obično se koriste za postavljanje težih plasma TV-a na zid ili neku drugu vertikalnu površinu.

Takođe su pogodni i za montažu i LCD i LED televizora. Ono što ih razlikuje od prvobitnih Plasma XL modela je mogućnost nagiba.

One Touch Plasma XL zini nosači za televizor imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a.

Jedinstvenost ovog modela se ogleda u patentiranom mehanizmu za poluautomatsko podešavanje. Naime, sa jednim laganim dodirom možete televizor postaviti u različite položaje (promeniti mu nagib).

Na taj način lako i bez utrošenog vremena postavljate TV u željenu poziciju u odnosu na vaše potrebe.

One Touch Plasma XL zidni nosač za TV se sastoji od robusne duže horizontalne ploče i od dva vertikalna nosača (montiraju se na poleđinu televizora). One Touch Plasma XL TV nosači za TV u svom montažnom kompletu dolaze sa Fischer tiplovima.

Zbog njih omogućena je montaža u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…). Ako želite da montirate TV na zid od Ytong bloka ili gips karton ploče, pazite na to da TV ima maksimalnu težinu do 35-40 kg (postoji redukcija nosivosti za ove dve vrste materijala).

Najnoviji LED televizori su sasvim lagani, pa primenom ovih Fischer tiplova će Vaš TV biti sasvim bezbedan na zidu od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zidu napravljenim od gips karton ploče.

Back To Top