skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

FIX Solution EXTRA zidni nosač za TV (37″ – 70″)

Dostupan na stanju: Da

2,200.00 din

5.0 (1 recenzija)

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 37″ – 70″
Težina TV-a: do 35 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib: do 14°
Udaljenost nosača od zida: 2,5 cm; sa nagibom 7 cm (u gornjem delu )

Metalni nosač crne boje. Istovremeno može biti i fiksni i nosač sa mogućnošću nagiba.

Opis

Svi nosači za TV sa oznakom Fix Solution su najprodavaniji nosači na tržištu 2014. godine.

Najnoviju verziju predstavlja nosač Fix Solution EXTRA koji podržava VESA max do 600 x 400, dok je stara verzija ovog TV nosača imala VESA standard 300 x 400.

Ova najnovija verzija je dizajnirana tako da je televizor montiran na zidni nosač za TV udaljen od zida samo 25 mm, samim tim je dizajnerski prilagođen novijim generacijama LED televizora koji su veći i lagani.

Usled čvrste i robusne konstrukcije Fix Solution EXTRA zidni nosač za TV je odličan izbor za montažu kako LED, tako i LCD televizora. Odlikuje ga čvrst pravougaoni ram i dve horizontalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora.

Ovakav tip konstrukcije omogućava lako postavljanje TV nosača na zid, gde je u unutrašnjosti ramske konstrukcije ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima i drugim priključcima montiranih na zidnu površinu.

Fix Solution EXTRA zidni nosač za TV poseduje sistem vertikalnih ruku koji ima ugrađenu mogućnost nagiba TV-a do 14 stepeni.

Fix Solution EXTRA možete koristiti kao univerzalni zidni nosač za televizor koji u jednom trenutku Vaš TV može držati fiksno montiranim paralelno sa zidom, a u drugom trenutku Vaš TV možete blago nagnuti na dole (do 14 stepeni).

Ova funkcija Vam omogućava veći komfor prilikom upotrebe TV-a. Kupovinom ovog TV nosača dobijate u jednom nosaču dve bitne funkcije, fiksna pozicija televizora sa malim odstojanjem od zida (25 mm) i pozicija TV-a sa malim nagibom (do 14 stepeni), u zavisnosti od Vaših potreba.

Fix Solution EXTRA nosač za televizore u svojoj kutiji za montažu poseduje i Fischer tiplove. Oni omogućuju brzo i jednostavno montiranje u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Upotrebom Fischer tiplova možete biti apsolutno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pogotovo što je najnovija generacija LED televizora veoma lagana.

Fix Solution EXTRA zidni nosač za TV ima dve montažne zone horizontalnog nosača, pa je samim tim ovaj tip TV nosača pogodan za montažu na neravne zidove.

1 recenzija za FIX Solution EXTRA zidni nosač za TV (37″ – 70″)

  1. Daniel

    Odličan zidni nosač!

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top