skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Robo Swing 3 zidni nosač za TV (10″ – 32″)

Dostupan na stanju: Ne

5,312.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 10″ – 32″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: do 15º

Pomeranje levo-desno, rotacija.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Svi Robo Swing nosači za TV (Robo Swing 1, Robo Swing 2, Robo Swing 3) su izrađeni od aluminijuma, imaju atraktivan dizajna i multifunkcionalnost. Robo Swing 3 zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave, međusobno vezanih zglobovima (ukupno tri zgloba, otuda i ime Robo Swing 3).

Na glavi TV nosača nalaze se četiri aluminijumska adaptera koja služe za veće televizore (uz korišćenje ta četiri adaptera dobija se razmak rupa koji odgovara standardu VESA 200 x 200).

U slučaju da koristite Robo Swing TV nosače za kačenje TFT ekrana kompjutera skidaju se ta četiri adaptera i dobijate glavu koja ima VESA standard 100 x 100. Glava nosača za TV upada u za nju predviđeno polje na poleđini TFT monitora što odaje izuzetno dobar vizuelni utisak stopljenosti nosača sa televizorom.

Svi modeli Robo Swing nosača za televizore imaju instalirane vođice za interkonekcijske i strujne kablove, pa na taj način omogućavaju pedantnost i urednost kablova iza monitora tj. televizora. Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete sasvim urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde se nalazi tehnika.

Robo Swing 3 nosači za TV se lako montiraju uz uputstvo za montiranje i koršćenjem montažnog seta koji se nalazi u pakovanju. Ukoliko koristite Fischer tiplove biće Vam omogućena montaža u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče, pa tada na nosač za TV ne trebate postavljati televizore teže od 20 kg.

Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti apsolutno sigurni u bezbednost postavljenog televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala (i zid napravljen od gips karton ploča).

Robo Swing 3 zidni nosač za TV ima veliku fleksibilnost pomeranja ekrana TV-a odnosno monitora levo-desno zbog produžene ruke i tri zgloba, kao i mogućnost nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Prednost u odnosu na ostale TV nosače mu daje mogućnost rotacije ekrana oko centralne ose.

Funkcija rotacije ekrana ovom TV nosaču daje širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva,…, svuda gde je potrebna brza promena položaja ekrana (gde se horizontalna pozicija ekrana lako može promeniti u vertikalnu poziciju).

 

Back To Top