skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Robo Swing M zidni nosač za TV (od 32″)

Dostupan na stanju: Da

7,990.00 din

5.0 (1 recenzija)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: od 32″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 400 x 400
Nagib: do +10° i do -20°
Udaljenost  od zida: min 6,5 cm,  max 51 cm

Pokretljivost levo – desno, ugrađena mini libela.

Opis

Robo Swing M zidni nosači za TV su jedni od najrobusnijih multifunkcionalnih TV nosača na tržištu. Robo Swing M zidni nosač za TV je izrađen od čelika i sastoji se od tela nosača, dve produžene zglobne ruke (koje formiraju makazice)  i glave nosača.

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 400 x 400. Ovi TV nosači se sastoje od široke horizontalne baze koja ima dve zone za montažu (gornju i donju) i ostavljen slobodan međuprostor za utičnice na zidu.

Robo Swing M TV nosač ima ugrađenu mini libelu (zbog lakše, preciznije i brže montaže). Velika prednost ovog nosača za TV u odnosu na druge modele je izuzetno snažan par ruku koje mogu udaljiti TV velike težine (50 kg) od zida na minimalno odstojanje od 6,5 cm.

Ovaj zidni nosač za televizor ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja. To mu daje širok spektar upotrebe tamo gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

Robo Swing M nosači za TV imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a. Samim tim su zgodni za postavku televizora gde takva opasnost postoji.

Robo Swing M nosači za televizor se lako montiraju korišćenjem montažnog uputstva i seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove, omogućiće Vam montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukovana nosivost za Ytong blok i gips karton ploče tako da na TV nosač ne trebate stavljati televizore koji su teži od 25 kg. LED televizori su izuzetno lagani, pa upotrebom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala (i gips karton ploča).

1 recenzija za Robo Swing M zidni nosač za TV (od 32″)

  1. Veljko

    Odličan nosač…lako se montira jer je kompaktan. Svaka preporuka…malo jača cena,ali vredi

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top