Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Robo Tech 2 EXTRA zidni nosač za TV (od 23″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

5,100 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a:  od 23″
Težina TV-a: do 35 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: od + 10° do –  15˚
Udaljenost nosača od zida: min 5 cm – max 51 cm

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom, pomeranje levo-desno.

Opis

Robo Tech 2 EXTRA zidni nosači za TV su jedni od najfunkcionalnijih TV nosača na tržištu. Izrađeni su od čelika u kombinaciji sa plastičnim delovima, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti.

Robo Tech 2 EXTRA zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 200 x 200.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je snažna ruka ima mogućnost da udalji TV (ili monitor) od zida na odstojanje od 520 mm, što obezbeđuje da se televizori i monitori dijagonale do 40″ mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran nosač za TV.

U položaju kada je sklopljen on je samo 5 cm udaljen od zida.

Robo Tech 2 EXTRA nosači za TV imaju instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, te tako omogućavaju potpunu pedantnost i urednost kablova iza monitora odnosno televizora.

Ovaj zidni nosač za TV na svom telu ima dodatnu plastičnu oblogu koja prikriva zglob i pozicije rupa (za fiksiranje na zid) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

Kad se na Robo Tech 2 EXTRA zidni nosač za TV dodaju adapteri (pogledati asortiman proizvoda – ostali nosači) onda se mogućnost korišćenja ovog TV nosača povećava i na televizore sa većim dijagonalama ekrana (i većeg VESA standarda do max 400 x 400).

Robo Tech 2 EXTRA zidni držači za TV se jednostavno montiraju korišćenjem uputstva i seta za montažu koji se nalazi unutar pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove omogućena je montaža u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče tako da tada na držač za TV ne trebate stavljati televizore teže od 20 kg.

Pošto je najnovija vrsta LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti sigurni u montiranje televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid izrađen od gips karton ploča.

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top