skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Robo Tilt M zidni nosač za TV (23″ – 43″)

Dostupan na stanju: Ne

1,970.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 23″ – 43″
Težina TV-a: do 55 kg
VESA max do: 400 x 400
Nagib: -15° do +5°

Fiksni zidni nosač sa nagibom, izrađen od čelika, poseduje mini-libelu. TV nosač je crne boje sa ugrađenom kočnicom za fiksiranje pozicije nagiba.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Robo Tilt nosači za TV spadaju u proizvode sa velikom popularnošću na tržištuRobo Tilt  nosači za TV imaju izuzetno snažnu i stabilnu konstrukciju i uglavnom se koriste za postavljanje težih LCD televizora na zid, a takođe su izuzetno pogodni i za montiranje LED televizora.

Robo Tilt M zidni nosač za TV je unapređena serija Robo Tilt nosača. Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV nosaču daje široku paletu primene u svim prostorima gde je potrebno da televizor stoji na većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi javni prostori).

Podešavanje nagiba po želji se vrši izuzetno jednostavno uz pomoć dva točkića sa kočnicom  na rukama TV nosača.

Robo Tilt M nosači za TV imaju sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a, pa su pogodni za postavljanje televizora na mesta gde takva opasnost postoji.

Robo Tilt M zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče koja ima ugrađenu mini libelu (radi lakše, preciznije i brže montaže) i par vertikalnih nosača (koji se montiraju na poleđini TV-a).

Široka horizontalna ploča ima dve zone za montažu (gornju i donju) i slobodan međuprostor ostavljen za utičnice na zidu.

Robo Tilt M nosači za televizore u svojoj kutiji imaju i Fischer tiplove za montažu. Oni na lak način i bezbedno omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Obavezno napominjemo da postoji redukovanje nosivosti za Ytong blokove, kao i za gips karton ploče, tako da na zidni nosač za TV nikako nije poželjno stavljati televizore veće težine (od 35-40 kg).

Postavljanjem Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u montažu televizora na bilo koji tip zida (pa i na zid napravljen od gips karton ploča) pogotovo zato što je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana.

Back To Top