skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Slim Tilt 800 zidni nosač za TV (40″-80″)

Dostupan na stanju: Ne

6,300.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 40″ – 80″
Težina TV-a: do 60 kg
VESA max do: 800 x 400
Nagib TV-a: do 12°
Udaljenost nosača od zida: 3,6 cm

Izuzetno tanak nagibni metalni nosač crne boje od italijanskog proizvođača OMB. Namenjen je za postavljane televizora velikih dijagonala na zid.

Nema na zalihama

Opis

Slim Tilt 800 zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče koja se pričvršćuje na zid i dve vertikalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora.

Slim Tilt 800 zidni nosač za TV je čelične konstrukcije i mat crne boje. S obzirom da ima sigurnosni sistem protiv skidanja televizora, odličan je za postavljanje TV-a na mestima gde postoji realna opasnost od krađe.

Ovaj model TV nosača prilikom montaže čak i velikih ekrana dozvoljava minimalno udaljenje TV-a od zida – samo 3,6 cm. Zbog toga će Vaš TV izgledati kao da je stopljen sa zidom ukoliko se nalazi u fiksnom položaju.

Podešavanje nagiba se vrši jednostavno pomoću dva nagibna mehanizma na rukama TV nosača.

Mogućnost nagiba televizora ovom zidnom nosaču daje široko polje primene u svim javnim prostorima gde postoji potreba da TV stoji na malo većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi).

Zahvaljujući snažnoj i robusnoj konstrukciji, Slim Tilt 800 nosač za televizor je pogodan kako za montažu LED televizora, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD-a i plasma televizora, kao i novih modela LED televizora dijagonala ekrana do 80″. Važno je da vodite računa da ne postavljate TV na zid koji je teži od 60 kg.

 

Slim Tilt 800 nosač za TV u pakovanju sadrži i Fischer tiplove za najkvalitetniju i najsigurniju montažu. Zbog ovih tiplova vam je omogućeno bezbedno montiranje u sve tipove građevinskih materijala (gips, cigla, beton, blok,  Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tada na Slim Tilt 800 zidni TV nosač ne bi trebalo postavljati televizor koji je teži od 35-40 kg.

Većina novih modela LED TV-a su lagani, pa montažom Fischer tiplova možete biti sigurni u postavku televizora na bilo koju vrstu zida (kao i zid od gips karton ploče).

Ukoliko želite samostalno da montirate nosač, možete to učiniti primenom ova 3 saveta.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top