Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Iron Tech XL New zidni nosač za TV (37″ – 70″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

3,800 din

POGODAN I ZA ZAKRIVLJENE EKRANE!

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37″ – 70″
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 600 x 400
Udaljenost televizora od zida: 3,6 cm
Dimenzije nosača: 36 x 660 x 440 mm

Čelični nosač crne boje. Izuzetno je robustan i pogodan i za zakrivljene televizore veće težine.

Opis

Iron Tech XL zidni nosač za TV ima izuzetno snažnu i stabilnu konstrukciju. Obično se koristi za postavljanje težih televizora na vertikalnu površinu. Pogodni su i za montiranje zakrivljenih ekrana.

Iron Tech XL New TV nosači imaju široku horizontalnu ploču sa ugrađenom mini libelom (zbog lakše, preciznije i brže montaže) i par vertikalnih nosača (montiraju se na poleđinu TV-a). Široka horizontalna ploča ima dve zone za montažu (gornju i donju) i slobodan međuprostor ostavljen za utičnice na zidu.

Sastoji se od robusne dugačke horizontalne ploče i od para podešavajućih ruku. Iron Tech XL nosači za televizore u svom kompletu za montažu sadrže sav potreban pribor i veoma lako se montiraju. Ukoliko se koriste Fischer tiplovi moguće je izvršiti montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 35-40 kg. Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top