skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Iron Tech XL zidni nosač za TV (37” – 70”)

Dostupan na stanju: Ne

2,890.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Fiksni TV nosač za LED/LCD/Plasma TV
Dijagonala TV-a: 37” – 70”
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 600 x 400
Udaljenost nosača od zida: 3 cm

Metalni nosač crne boje sa ugrađenom mini libelom.

Nema na zalihama

Opis

Iron Tech XL zidni nosač za TV podržava VESA max do 600 x 400. Televizor montiran na zidni nosač za TV je udaljen od zida samo 3 cm, pa je samim tim dizajnerski prilagođen i novijim generacijama LED televizora.

Usled čvrste i robusne konstrukcije Iron Tech XL nosači za TV su odličan izbor za montažu LCD televizora (čak i starijih i težih modela LCD televizora, kao i plasma TV-a). Poseduje čvrst pravougaoni ram i dve horizontalne ruke koje se montiraju na poleđinu televizora.

Ovakav tip konstrukcije omogućava jednostavno postavljanje TV nosača na zid. U unutrašnjosti ramske konstrukcije je ostavljen prostor za slobodan pristup utičnicama za struju, kablovskim priključcima, HDMI priključcima, itd,…

S obzirom da Iron Tech XL nosači za televizor imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača, zgodan je za montažu na neravne zidne površine. Ugrađena mini libela umnogome olakšava montažu nosača na zid. Poseduje i sigurnosni mehanizam protiv nehotičnog skidanja televizora sa zida.

Iron Tech XL nosači za TV u svom montažnom setu poseduju Fischer tiplove. Zahvaljujući njima moguća je montaža nosača u skoro sve tipove građevinskih materijala (cigla, blok, beton, gips, Ytong blok,…).

Bitno je da skrenemo pažnju da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i gips karton ploče. U tom slučaju se na Iron Tech XL zidni nosač za TV  ne preporučuje stavljati televizore teže od 35-40 kg.

Svakako je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, pa primenom Fischer tiplova možete biti apsolutno sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala (pa i na zid napravljen od gipsanih ploča).

 

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top