skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
TV Držači – Primena Na Sajmovima

TV držači – primena na sajmovima

Često se postavlja pitanje kako najbolje prezentovati uslugu ili proizvod na raznim izložbenim manifestacijama, odnosno sajmovima. Osim vizuelnog izlaganja proizvoda jako dobro rešenje je sinhronizovana akcija vizuelno izlaganje + video klip (reklama) o proizvodu li usluzi koju prezentujemo. Za tu namenu nam je idelalno korišćenje velikih LED/LCD ekrana od 40“ pa na više.

Da bi ih pravilno i sigurno postavili treba koristiti fabrički TV držač koji ima opciju postavljanja televizora fiksno na zid, mogućnost nagiba televizora (u slučaju potrebe podizanja televizora na visinu od preko 2 m) ili mogućnost rotacije televizora za vertikalnu prezentaciju u zavisnosti od potreba.

TV nosaci na sajmovima

TV držači na sajmovima

 

Osim upotrebe za prezentaciju proizvoda na sajamskim manifestacijama često se koriste veliki LED ekrani kako bi zanimljivom i brzom promenom boja i scena privukle pažnju brojnih gostiju i ostalih posetilaca sajma.

Za tu namenu se upravo koriste fiksni zidni nosači za TV. TV držači se montiraju tako da sredina ekrana zauzima visinu ravni očiju čoveka prosečne visine + dodatnih od 10 do 25 cm u visinu (Fix Solution NEW, Easy LED, Easy M EXTRA,…).

U slučaju da zbog organizacije izložbenog prostora nije moguće fiksirati LED televizor na zid može se koristiti i drugačiji način fiksiranja televizora na TV nosač. Upravo ta druga sajamska opcija je korišćenje pokretnih podnih nosača koji se pomeraju u zavisnosti od trenutnih potreba izlagača (npr. Magellano ili Alto).

Njihova visina je 170 cm (visina montiranog televizora se može fino korigovati na više ili na niže), ako potrebe zahtevaju treba odabrati TV nosač koji može da rotira ekran u vertikalni položaj (Alto podni nosac za TV). Zanimljiva je opcija i postavljanja više televizora na izložbenom prostoru gde će se na svakom od njih prikazivati drugačija prezentacija. Za takvu primenu zgodno je koristiti isti TV nosac (isti model) na svim pozicijama, kako bi bio komplementaran način postavljanja televizora.

Zbog sigurnosti od pada televizora usled gužve i nemarnosti posetilaca, preporučujemo da se koriste TV držači sa nekim od sigurnosnih mehanizama (npr. Easy LED nosac za televizor).

 

TV držači na sajmu

TV držači na sajmu

Kod primene podnih nosača za televizore može se dodati na stub TV držača i nosač za DVD ili laptop. Takvo rešenje je veoma praktično i omogućuje potpunu pokretnost i nezavisnost celog sistema.

Sve reklamne nosače možete kupiti u Art Support prodavnici ili ako Vam treba neki poseban zahtev mi ćemo takav TV nosac proizvesti po Vašoj narudžbi. Ako ne želite da kupujete pokretni podni nosac za televizor kompanija Art Support Vam može iznajmiti odgovarajući model držača za TV za vreme trajanja sajma ili neke druge manifestacije. Za više informacija pozovite našu prodajnu službu.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top