Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Robo Tilt XL zidni nosač za TV (37″ – 70″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

5,500 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 37″ – 70″
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 800 x 400
Nagib TV-a: od 0° do -10°
Udaljenost televizora od zida: 4,6 cm
Dimenzije nosača: 46 x 850 x 440 mm

Čelični nosač crne boje sa mogućnošću promene nagiba. Izuzetno je robustan i pogodan za zakrivljene televizore veće težine.

Opis

Robo Tilt XL zidni nosač za TV poseduje izuzetno snažnu i stabilnu konstrukciju i obično se koriste za postavljanje težih televizora na vertikalnu površinu. Osim toga pogodni su i za montiranje zakrivljenih ekrana.

Mogućnost nagiba TV-a ovom zidnom TV nosaču daje široku paletu primene u svim prostorima gde je potrebno da televizor stoji na većoj visini (npr. cafe barovi, restorani, kockarnice, klubovi i drugi javni prostori). Podešavanje nagiba se vrši veoma jednostavno uz pomoć dva nagibna mehanizma sa kočnicom na rukama TV nosača. Jednostavno namestite nagib TV-a na ugao koja Vam odgovara (povlačenjem za obod televizora) i TV će ostati u željenom položaju gledanja.

Robo Tilt XL TV nosači se sastoje od široke horizontalne ploče koja ima ugrađenu mini libelu (zbog lakše, preciznije i brže montaže) i par vertikalnih nosača (montiraju se na poleđinu TV-a). Široka horizontalna ploča ima dve zone za montažu (gornju i donju) i slobodan međuprostor ostavljen za utičnice na zidu.

Robo Tilt XL zidni nosač za TV se sastoji od robusne dugačke horizontalne ploče i od para podešavajućih ruku. Robo Tilt XL nosači za televizore u svom kompletu za montažu sadrže sav potreban pribor i veoma lako se montiraju. Ukoliko se koriste Fischer tiplovi moguće je izvršiti montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za TV nije poželjno stavljati televizore teže od 35-40 kg. Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top