skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Extreme zidni nosač za TV (pred nosač)

Dostupan na stanju: Ne

6,920.00 din

Pomoćni pred nosač za TV LED/LCD/Plasma
Težina TV-a: do 75 kg
Udaljenost od zida:  min 60 mm – max 630 mm
Izuzetno jak metalni nosač crne boje.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

 

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Extreme zidni nosač za TV predstavlja u suštini pomoćni nosač koji se sastoji od osnove (baze) koja se montira na zid, snažnog sistema zglobova sa dve ruke i glave nosača, na koju se montira glavni nosač (fiksni ili TV nosač sa nagibom). Samim tim veličina TV-a koji se montira na ovaj tip TV nosača zavisi isključivo od glavnog nosača.

Uz pomoć ovog nosača Vi u stvari dodajete glavnom nosaču mogućnost pomeranja levo – desno. Ova funkcija je izuzetno korisna u prostorima gde postoji potreba za pomeranjem ugla gledanja (odnosno gde postoje različite pozicije gledanja i uživanja u TV programu).

Pošto Extreme zidni nosač za TV ima veliki raspon ruku kad se otvori, moguće je postaviti i velike televizore pod pravim uglom u odnosu na montirani zid. Isto tako ima izraženu primenu na mestima gde bez njegove upotrebe ne bi bilo moguće postaviti TV (montaža na stubove, montaža u uglovima prostorija, kao i druge kreativne mogućnosti montiranja televizora). Zbog toga je našao veliku primenu u javnim objektima (cafe-i, klubovi, restorani, barovi, itd,…).

Baza Extreme zidnog nosača za TV ima dve dodatne horizontalne površine za stabilnije pričvršćivanje na zid. Svaka površina ima dve zone za montažu (gornju i donju). Ukoliko se koriste teži televizori savetuje se korišćenje više od četiri tipla i postavka dodatnih tiplova u gornju zonu gornje horizontalne ploče.

Extreme zidni nosači za TV u svom kompletu za montažu sadrže i Fischer tiplove. Fischer tiplovi Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tako da u tom slučaju na zidni nosač za televizor nije poželjno stavljati televizore teže od 20 – 25 kg. Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Back To Top