skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Akcija

LCD Wall zidni nosač za TV (23″ – 42″)

Dostupan na stanju: Ne

1,390.00 din 1,290.00 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma 
Dijagonala TV-a: 23″ – 42″
Težina TV-a: do 55 kg
VESA max do: 400 x 200
Udaljenost nosača od zida: 2,8 cm

Metalni nosač crne boje, poseduje kočnicu.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Kategorija:

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

LCD Wall zidni nosač za TV spada u grupu TV nosača koji je konstrukcijski napravljen tako da se sastoji od tela koje je u obliku pravougaonog rama i izuzetno je čvrst i dve vertikalne ruke (kače se na poleđinu TV-a). Na ovaj način se lako prikrivaju utičnice (strujne, antenske, interkonekcijske,…) na zidu.

Zbog ovoga ga je veoma lako montirati. LCD Wall nosač za televizor je predviđen za fiksnu montažu LED/LCD/Plasma televizora. TV će izgledati kao da je slika okačena na zidu.

Kada se montira TV na ovaj nosač njegova udaljenost od zida je samo 28 mm, a to mu omogućava i montažu starijih (glomaznijih) tipova LCD i plasma televizora koji odgovaraju maksimalnom VESA standardu od 400 x 200.

LCD Wall TV nosači imaju dve zone za montažu horizontalnog nosača, pa je zato ovakav tip TV nosača preporučljiv za montažu i na neravne zidne površine. Poseduje kočnicu, kako bi skidanje TV-a sa nosača bilo otežano (sigurnosna mera).

LCD Wall zidni nosač za TV u fabričkom pakovanju sadrži montažni set u kojem se nalaze najkvalitetniji Fischer tiplovi. Zbog njih je montaža u sve tipove građevinskih materijala zagarantovana (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukovanje nosivosti za gips karton ploče i Ytong blok, pa nije preporučljivo postavljanje težih televizora od 35-40 kg.

Montažom Fischer tiplova možete biti 100% sigurni u postavku TV-a na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid napravljen od gips karton ploča, pogotovo što su novi modeli LED televizora izuzetno lagani.

 

Back To Top