skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

LED 3 New zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Da

6,700 din

5.0 (1 recenzija)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Curved TV
Dijagonala TV-a: od 32″ – 55″
Težina TV-a: do 50 kg
VESA max do: 400 x 400
Dimenzije nosača: 615 x 485 x 430 mm
Nagib: +5°/-15°
Udaljenost od zida: min 6,2 cm – max 61,5 cm

Čelični nosač crne boje sa plastičnom maskom, cable management system-om i funkcijom pomeranja levo – desno. Pogodan je i za zakrivljene televizore!

Opis

LED 3 New nosači za TV su pogodni za televizore velikih, ali i zakrivljenih ekrana. Izrađeni su od čelika u kombinaciji sa plastičnim oblogama, velike su funkcionalnosti i izuzetnog kvaliteta.

LED 3 New zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do 400 x 400, a maximum 416 x 410.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izuzetno snažna ruka koja može udaljiti TV od zida na odstojanje do 61,5 cm.

U položaju kada je sklopljen on je minimalno udaljen od zida – 6,2 cm.

LED 3 New nosači za TV imaju instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, pa vam omogućavaju pedantnost i urednost kablova iza televizora.

Korišćenjem zidnih vođica kablova (skrivača) možete potpuno urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚krasi‚‚ mesta gde stoji tehnika. LED 3 New zidni nosač za TV na svom telu ima dodatu plastičnu oblogu koja skriva pozicije rupa (za fiksiranje na zidu) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

LED 3 New nosači za televizore se lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i montažnog seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove to Vam omogućuje montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče tako da u tom slučaju na TV nosač ne trebate stavljati televizore teže od 25 kg.

S obzirom da je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenom Fischer tiplova ste potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

LED 3 New zidni nosač za televizor ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do 3º, tako da se ekran može uvek prilagoditi vašoj optimalnoj poziciji gledanja.

1 recenzija za LED 3 New zidni nosač za TV (32″ – 55″)

  1. Stefan Petkovski

    Stavio sam 55″ Televizor i odlično stoji.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top