skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Akcija

LED Swing EXTRA zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Ne

8,990.00 din 7,100.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″ – 55″
Težina TV-a: do 25 kg
VESA max do: 400 x 400
Nagib: do 15°

Metalni nosač crne boje sa plastičnom maskom .
Pomeranje levo – desno.
Udaljenost od zida kad je sklopljen iznosi 50 mm, a kad se otvori je 630 mm.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

 

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

LED Swing EXTRA nosači za TV su jedni od najfunkcionalnijih TV nosača na tržištu za montažu velikih LED televizora. Izrađeni su od čelika, imaju atraktivnog dizajna i veliku funkcionalnost.

LED Swing EXTRA zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Glava TV nosača je izrađena tako da odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 400 x 400.

Velika prednost ovog TV nosača u odnosu na druge modele je izrazito snažna ruka koja udaljava TV od zida na odstojanje od 630 mm, tako da se televizori  velikih dijagonala mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran TV nosač.

U položaju kada je sklopljen on je 50 mm udaljen od zida.

LED Swing EXTRA zidni nosač za TV ima mogućnosti pomeranja ekrana televizora, odnosno monitora levo-desno i nagiba ekrana do 15º, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova prednost u odnosu na ostale TV nosače je mogućnost postavke televizora upravno na zid. To mu daje širok spektar upotrebe tamo gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

LED Swing EXTRA nosači za televizore se sasvim lako montiraju korišćenjem uputstva za montažu i datog montažnog seta u okviru pakovanja. Fischer tiplovi omogućuju montažu u sve građevinske materijale (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postojanjem redukcije nosivosti za Ytong blokove, kao i za gips karton ploče tako, na TV nosač ne trebate stavljati televizore koji su teži od 25 kg.

Zahvaljujući Fischer tiplovovima možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča, pogotovo što je najnovija generacija LED TV-a izuzetno lagana.

Back To Top