skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Plasma M EXTRA zidni nosač za TV (32″ – 55″)

Dostupan na stanju: Ne

2,995.00 din

Fiksni zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 32″ – 55″
Težina TV-a: do 75 kg
VESA max do: 400 x 400

Metalni nosač crne boje sa ugrađenom mini libelom.
Izuzetno  robustan TV nosač, pogodan za televizore veće težine.

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Nema na zalihama

Opis

OVAJ PROIZVOD JE RASPRODAT. POGLEDAJTE SLIČAN MODEL NA NAŠEM SAJTU.

Plasma M EXTRA nosači za TV spadaju u seriju nosača sa najdužom tradicijom na tržištu Srbije. Ovaj zidni nosač za televizor je usavršena verzija Plasma M TV nosača.

Sastoji se od široke horizontalne ploče koja ima ugrađenu mini libelu (zbog lakše, preciznije i brže montaže) i par vertikalnih nosača (montiraju se na poleđinu TV-a).

Široka horizontalna ploča ima dve zone za montažu (gornju i donju) i slobodan međuprostor ostavljen za utičnice na zidu.

Plasma M EXTRA zidni nosač za TV je čelične konstrukcije i mat crne boje. Poseduje sigurnosni sistem protiv nehotičnog skidanja TV-a.

Plasma M EXTRA nosači za televizore prilikom montaže dozvoljavaju minimalno udaljenje TV-a od zida 3,5 cm. Zbog snažne i robusne konstrukcije pogodni su osim za montažu LED televizora, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD televizora.

Plasma M EXTRA nosači za televizor u svojoj fabričkoj kutiji sadrže Fischer tiplove za montažu. Oni omogućavaju postavljanje nosača u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Ako imate zid od Ytong bloka ili gips karton ploče, a želite na njega da postavite nosač za TV, obratite pažnju na težinu televizora, iako postoji redukcija nosivosti (TV ne bi valjalo da bude teži od 35-40 kg).

Pogotovo što je novija generacija LED televizora izuzetno laka, primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku TV-a na bilo koju vrstu zida.

Back To Top