skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV (23″-42″)

Dostupan na stanju: Da

6,900.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 23″-42″
Težina TV-a: do 30 kg
VESA max do: 200 x 200
Nagib TV-a: od + 5° do – 15˚
Okretanje: +/- 90˚
Udaljenost nosača od zida: min 5,9 cm – max 56,3 cm

Čelični i aluminijumski nosač crne boje sa plastičnom maskom, pomeranje levo-desno.

Opis

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosači za TV su jedni od najfunkcionalnijih TV nosača na tržištu. Izrađeni su od čelika i aluminijuma, u kombinaciji sa plastičnim delovima, izuzetno su atraktivnog dizajna i velike funkcionalnosti. Na njega možete montirati i televizor sa zakrivljenim ekranom.

Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača, produžene ruke sa zglobom i glave. Konstrukcija glave nosača odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 200 x 200.

Ovaj TV nosač ima veliku prednost u odnosu na druge modele, a to je snažna ruka koja ima mogućnost da udalji TV od zida na odstojanje od 56,3 mm. Ovo obezbeđuje da se televizori dijagonale do 42″ mogu postaviti upravno (pod pravim uglom) na zid na kome je montiran nosač za TV.

U sklopljenom položaju on je samo 5,9 cm udaljen od zida.

Robo Tech 3 EXTRA nosač za TV ima instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, pa omogućava potpunu pedantnost i urednost kablova iza monitora odnosno TV-a.

Na svom telu ima dodatnu plastičnu oblogu koja prikriva zglob i pozicije rupa (za fiksiranje na zid) i tako odaje elegantnu sliku kompletnog TV nosača.

Kad se na Robo Tech 3 EXTRA zidni nosač za TV dodaju adapteri (pogledati asortiman proizvoda – ostali nosači) onda se mogućnost korišćenja ovog TV nosača povećava i na televizore sa većim dijagonalama ekrana (i većeg VESA standarda do max 400 x 400).

Robo Tech 3 EXTRA zidni držači za TV se brzo i lako montiraju korišćenjem uputstva i seta za montažu koji se nalazi unutar pakovanja. Ukoliko koristite Fischer tiplove omogućena je montaža u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blokove i gips karton ploče tako da u tom slučaju na TV držač ne bi trebalo stavljati televizore teže od 20 kg.

S obzirom da je najnovija vrsta LED televizora izuzetno laka, primenom Fischer tiplova možete biti sigurni u montiranje televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, pa i na zid izrađen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top