skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Slim 800 zidni nosač za TV (40″-80″)

Dostupan na stanju: Ne

4,590.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 40″ – 80″
Težina TV-a: do 60 kg
VESA max do: 800 x 400
Udaljenost nosača od zida: 2,8 cm

Izuzetno tanak fiksni metalni nosač crne boje italijanskog proizvođača OMB. Namenjen je televizorima velikih dijagonala.

Nema na zalihama

Opis

Slim 800 zidni nosač za TV se sastoji od široke horizontalne ploče koja se montira na zid i para vertikalnih ruku koje se montiraju na poleđinu televizora.

Slim 800 zidni nosač za TV je čelične konstrukcije i mat crne boje. Ima sigurnosni sistem protiv skidanja televizora, pa je odličan za postavljanje TV-a gde postoji realna opasnost od krađe.

Ovaj nosač prilikom montaže čak i velikih ekrana dozvoljava minimalno udaljenje TV-a od zida – samo 2,8 cm. Zahvaljujući tome će Vaš TV izgledati kao da je stopljen sa zidom.

Zbog snažne i robusne konstrukcije ovaj model nosača je pogodan kako za montažu LED televizora, tako i za montažu starijih (i težih) modela LCD i plasma televizora, kao i novih modela LED televizora dijagonala ekrana do 80 „. Važno je samo voditi računa da se ne postavlja televizor na zid koji je teži od 60 kg.

 

Slim 800 nosač za TV u svom fabričkom pakovanju sadrži i Fischer tiplove za najkvalitetniju i najsigurniju montažu. Zahvaljujući ovim tiplovima omogućeno vam je bezbedno montiranje u sve tipove građevinskih materijala (gips, cigla, beton, blok,  Ytong blok,…).

S obzirom da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, tada na Slim 800 zidni nosač ne bi trebalo stavljati televizor koji je teži od 35-40 kg.

Većina novih LED TV-a su lagani, pa montažom Fischer tiplova možete biti apsolutno sigurni u postavku televizora na bilo koju vrstu zida (kao i zid od gips karton ploče).

Ukoliko želite samostalno da montirate nosač, možete to učiniti primenom ova 3 saveta.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top