Skip to content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

Solution 1 zidni nosač za monitor (13″ – 27″)

Dostupan na stanju: Da

Ocenjeno sa 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

1,790 din

Zidni nosač za monitor
Dijagonala ekrana: 13″ – 27″
Težina monitora: do 20 kg
VESA max do: 100 x 100
Nagib ekrana: od + 8° do -12°
Udaljenost nosača od zida: 8.5 cm
Dimenzije nosača: 85 x 122 x 181 mm
Materijal: Aluminijum, čelik i plastična maska
Boja: Crna

Blago pomeranje levo – desno do 60°.

Opis

Solution nosači (Solution 1, Solution 1 EXTRA, Solution 2, Solution 2 EXTRA) su izrađeni od hladno valjanog čelika i aluminijuma, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti. Solution 1 zidni nosač za monitor se sastoji od tela nosača i glave koja je vezana sa telom jednim zglobom (otud i naziv Solution 1).

Glava nosača za monitor je konstruisana tako da odgovara VESA standardu 75 x 75 i 100 x 100.

Solution 1 zidni nosač ima mogućnosti blagog pomeranja ekrana monitora levo-desno do 60° i nagiba ekrana od + 8° do -12°, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova specifičnost je da je glava nosača lako uklopljiva u poleđinu monitora i čini zajedno sjedinjen i atraktivan dizajn.

To mu daje širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva, uopšte u svim tipovima kancelarija i radnih prostorija, kao i u stanovima, dečijim sobama,… Uglavnom svuda gde je potrebno fiksirati monitor na zid.

Ovaj nosač za monitor poseduje dekorativnu plastičnu masku koja skriva interkonekcijske i strujne kablove, pa omogućava pedantnost i uredno sprovođenje kablova iza monitora.

Solution 1 nosač za monitor se lako montira uz montažno uputstvo i set koji se nalazi u samom pakovanju. Korišćenjem Fischer tiplova montiraćete bezbedno nosač u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i gips karton ploče tako da u tom slučaju na držač ne trebate stavljati monitor teži od 20 kg.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top