skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com
Akcija

Solution 2 zidni nosač za TV (13″ – 27″)

Dostupan na stanju: Ne

2,390.00 din 2,190.00 din

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 13″ – 27″
Težina TV-a: do 30 kg
VESA max do: 100 x 100
Nagib TV-a: do ± 20°
Udaljenost nosača od zida: min 9,2 cm – max 33 cm

Pomeranje levo i desno.
Metalni nosač crne boje sa ukrasnom plastičnom maskom.

Nema na zalihama

Opis

Svi Solution nosači za televizore (Solution 1, Solution 1 EXTRA, Solution 2, Solution 2 EXTRA) su izrađeni od hladno valjanog čelika, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti.

Solution 2 pokretni drzac za televizore se sastoji od tela nosača, ruke nosača (vezana zglobom sa telom) i glave koja je zglobno vezana sa rukom nosača  (naziv Solution 2 označava da zidni nosač za TV ima dva zgloba).

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do maksimalnih 100 x 100.

Solution 2 zidni nosači za TV imaju mogućnost pomeranja ekrana TV-a (odnosno monitora) levo-desno i nagiba do 20º. Na taj način položaj TV-a je uvek u optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova specifičnost je da je glava TV nosača lako uklopiva u poleđinu TFT monitora i čini zajedno sjedinjen i atraktivan dizajn.

To mu daje širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva, uopšte u svim tipovima kancelarija i radnih prostorija, kao i u stanovima, dečijim sobama,… Uglavnom svuda gde je potrebno fiksirati monitor ili TV sa funkcijom menjanja ugla gledanja.

Solution 2 nosači za televizore poseduju dekorativne plastične maske koje skrivaju interkonekcijske i strujne kablove, te s time omogućavaju pedantnost i uredno sprovođenje kablova iza monitora odnosno TV-a.

Dodatnim korišćenjem zidnih dekorativnih skrivača kablova – vođica (tzv. kanalica) možete sasvim urediti ‚‚šumu‚‚ kablova koja obično ‚‚ukrašava‚‚ mesta gde stoji tehnika.

 

Solution 2 nosači za TV se montiraju brzo i jednostavno uz uputstvo za montažu i montažni set koji se nalazi u fabričkom pakovanju. Korišćenjem Fischer tiplova omogućena je montaža u sve vrste građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je da napomenemo da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče. Tada na držač za televizor ne trebate stavljati TV ekrane teže od 20 kg. Pošto je najnovija generacija LED televizora izuzetno lagana, primenjivanjem Fischer tiplova možete biti potpuno bezbedni.

Back To Top