skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Robo Tech XL zidni nosač za TV (55″ – 80″)

Dostupan na stanju: Da

13,590.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

POGODAN I ZA ZAKRIVLJENE EKRANE!

Zidni nosač za TV LED/LCD/Plasma
Dijagonala TV-a: 55″ – 80″
Težina TV-a: do 55 kg
VESA max do: 600 x 400
Nagib: do +5° i do -15°
Udaljenost  od zida: min 7,8 cm,  max 54,4 cm

Pokretljivost levo – desno. Čelični nosač, mat crne boje.

Opis

Robo Tech XL predstavlja jedan od najrobusnijih, multifunkcionalnih TV nosača na našem tržištu. Izrađen je od čelika i sastoji se od tela nosača, dve produžene zglobne ruke (koje formiraju makazice) i glave nosača.

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara svim VESA standardima do max 600 x 400 i možete na nju montirati i najnoviji model zakrivljenog televizora. Ovi TV nosači se sastoje od široke horizontalne baze koja ima dve zone za montažu (gornju i donju) i ostavljen slobodan međuprostor za utičnice na zidu.

Velika prednost ovog nosača za TV u odnosu na druge modele je izuzetno snažan par ruku koje mogu udaljiti TV velike težine (55 kg) od zida na maksimalno odstojanje od 54,4 cm.

Robo Tech XL nosač za TV ima instaliran cable management system za sakrivanje interkonekcijskih i strujnih veza, pa omogućava uredan izgled kablova iza TV-a.

Ovaj zidni nosač za televizor ima mogućnosti pomeranja ekrana TV-a levo-desno i nagiba ekrana do +5º i -15º, tako da ekran možete uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja. Ova funkcionalnost mu daje širok spektar upotrebe tamo gde je potrebno imati više pravaca gledanja na TV.

Robo Tech XL nosači za televizor se lako montiraju korišćenjem montažnog uputstva i seta koji se nalazi u okviru pakovanja. Ako koristite Fischer tiplove, omogućiće Vam montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Postoji i redukovana nosivost za Ytong blok i gips karton ploče tako da na TV nosač ne trebate stavljati televizore koji su teži od 25 kg. LED televizori su izuzetno lagani, pa upotrebom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala (i gips karton ploča).

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top