skip to Main Content
011 261 20 80, 011 219 32 56 office@artechome.com

DVD EXTRA nosač za DVD

Dostupan na stanju: Da

2,700 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Nosač za audio – video uređaje
Težina uređaja: do 3 kg

Nosač je kombinacije metal  plastika crno srebrne boje.
Mogućnost horizontalnog i vertikalnog položaja audio – video uređaja sa univerzalanim sistemom za fiksiranje (podešavanje širine od 15 do 45 cm, i visine od 2 do 5 cm).

Opis

DVD EXTRA nosač za DVD je konstruisan za postavljanje audio-video uređaja na zid. Sastavljen je od baze nosača koja se montira na zid, ukrasne plastične maske, specijalno konstruisanog zgloba i ruku nosača sa sistemom za pričvršćenje (fiksiranje) uređaja.

Ruke nosača za DVD su posebno konstruisane i na svojim krajevima imaju protivklizne apsorbere koji služe za držanje uređaja kako u vertikalnom, tako i u horizontalnom položaju.

Zglob nosača za DVD je konstruisan tako da može biti zabravljen u horizontalni položaj poluautomatskim sistemom za zaključavanje, ili otpušten u vertikalnom položaju (u slučaju potrebe Vaš DVD možete staviti ili u horizontalan ili u vertikalan položaj). Ruke nosača za DVD su podesive po širini i visini i obezbeđuju  maksimalnu sigurnost postavljene komponente.

DVD EXTRA nosač za DVD ima i veliku primenu u malim prostorijama i svuda gde je prvenstveno potrebna praktičnost, jer Vaš DVD uređaj možete posle upotrebe postaviti u vertikalan položaj i doslovno pribiti do zida.

DVD EXTRA nosač za DVD u svom kompletu za montažu sadrži sav potreban pribor za montažu, a ukoliko koristite Fischer tiplove oni Vam omogućuju montažu u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok, kao i za gips karton ploče, međutim pošto je nosivost DVD EXTRA nosača ograničena na samo 3 kg to neće uticati na bezbednost, jer je u svakom slučaju nosivost Fischer tiplova u tim tipovima građevinskih materijala daleko veća.

Primenom Fischer tiplova možete biti potpuno sigurni u postavku uređaja na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top