skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Prikazano svih 11 rezultata

 

Evo kako Vam nosači za TFT monitore otvaraju put ka većem komforu i uživanju

Sigurno želite da Vaš TFT monitor postavite na nosač kako bi imali veći komfor pri njegovom gledanju. Vaš TFT ekran ne mora više da stoji na radnom stolu, niti više Vi morate da sedite za računarom kako bi radili na njemu ili gledali filmove celo veče.

Mogućnosti za korišćenje je mnogo, a na Vama je da odlučite kako želite da ga upotrebite. Evo kako Vam nosači za TFT monitore mogu olakšati život i povećati uživanje.

Nosači za TFT monitore uglavnom odgovaraju i za manje LED i LCD modele televizora. U ovoj kategoriji možete pronaći kako pokretne zidne nosače, tako i plafonske nosače koji savršeno odgovaraju i TFT monitorima.

Postoji samo jedan fiksni model nosača (Slim XL) koji će učiniti da Vaš TFT monitor izgleda kao slika na zidu. Svi ostali nosači učiniće Vaš TFT monitor na zidu ili plafonu pokretnim i prilagodljivim uglu gledanja i vašoj poziciji u sobi (funkcija nagiba i pomeranja ekrana levo-desno).

Koje probleme želite da rešite postavljanjem nosača za TFT monitor?

Nosač za TFT monitor će Vam pomoći da rešite sledeće probleme:

• Ukoliko imate spojene prostorije i sadržaj na monitoru želite da gledate iz više pozicija (pomeranje levo-desno)
• Ukoliko želite TFT monitor da postavite na većoj visini od prosečne pozicije gledanja dok ste u sedećem položaju (to Vam omogućuje funkcija nagiba)
• Ukoliko želite TFT ekran iz nekog razloga da postavite upravno na zid (pod pravim uglom)
• Ukoliko ne želite da sedite neudobno smešteni u stolici, nego želite da uživate u komociji na kauču dok pratite dešavanja na TFT monitoru
• Ukoliko želite da Vaš TFT monitor bude potpuno siguran na zidu

Šta rade nosači za TFT monitore?

Funkciju pomeranja levo-desno omogućuje produžena ruka sa zglobom kod nekih modela držača za TFT monitore koja spaja telo i glavu nosača.

Funkcija nagiba je isto sastavni deo pokretnih TFT monitorskih nosača (neki modeli poseduju nagib i do 20°). Ova funkcija Vam omogućuje da postavite TFT ekran na veću visinu kako bi ga mogli nagnuti na dole . Ove dve bitne funkcije Vam pomažu da na jednostavan način sprečite odsjaj dnevnog svetla na ekranu TFT monitora.

Neki modeli pokretnih TFT držača imaju i mogućnost rotacije ekrana oko centralne ose, pa se zato mogu koristiti u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva (svuda gde je potrebno brzo menjati položaj TFT ekrana iz horizontalnog u vertikalni položaj).

Ugrađena mini libela kod nekih TFT nosača olakšava i ubrzava njihovu montažu na ravnu površinu. Cable management system za skrivanje interkonekcijskih i strujnih veza je bitna funkcija koju je važno napomenuti, a poseduju je neki modeli, kako bi se omogućila pedantnost i urednost kablova iza TFT monitora.

7 godina garancije

Nudimo garanciju od 7 godina kako bi Vas uverili u vrhunski kvalitet i potpunu sigurnost naših proizvoda.

Zakažite montažu Vašeg TFT nosača

Ako se nalazite na teritoriji Beograda, a niste u mogućnosti ili ne želite da montažu nosača za TFT monitor uradite sami, naša stručna služba montaže sa 11-togodišnjim iskustvom Vam je uvek na raspolaganju. Kontaktirajte nas i zakažite montažu putem telefona.

Back To Top