skip to Main Content
+381 (0) 11 261-20-80, +381 (0) 11 219-32-56 office@artechome.com

Solution 1 zidni nosač za TV (13″ – 27″)

Dostupan na stanju: Da

1,690.00 din

Ocenjeno 0 od 5
(ostavite prvu recenziju)

Zidni nosač za TV LED/LCD/TFT
Dijagonala TV-a: 13″ – 27″
Težina TV-a: do 20 kg
VESA max do: 100 x 100
Nagib TV-a: od + 8° do -12°
Udaljenost nosača od zida: 8.5 cm
Dimenzije nosača: 85 x 122 x 181 mm
Materijal: Aluminijum, čelik i plastična maska
Boja: Crna

Blago pomeranje levo – desno do 60°.

Opis

Solution nosači za TV (Solution 1, Solution 1 EXTRA, Solution 2, Solution 2 EXTRA) su izrađeni od hladno valjanog čelika i aluminijuma, atraktivnog su dizajna i velike funkcionalnosti. Solution 1 zidni nosač za TV se sastoji od tela nosača i glave koja je vezana sa telom jednim zglobom (otud i naziv Solution 1).

Glava TV nosača je konstruisana tako da odgovara VESA standardu 75 x 75 i 100 x 100.

Solution 1 zidni nosač za TV ima mogućnosti blagog pomeranja ekrana TV-a, odnosno monitora levo-desno do 60° i nagiba ekrana od + 8° do -12°, tako da se ekran može uvek prilagoditi optimalnoj poziciji gledanja.

Ono što je njegova specifičnost je da je glava TV nosača lako uklopljiva u poleđinu TFT monitora i čini zajedno sjedinjen i atraktivan dizajn.

To mu daje širok spektar upotrebe u industriji dizajna, projektovanja, bankarstva, uopšte u svim tipovima kancelarija i radnih prostorija, kao i u stanovima, dečijim sobama,… Uglavnom svuda gde je potrebno fiksirati monitor ili TV na zid.

Ovaj nosač za TV poseduje dekorativnu plastičnu masku koja skriva interkonekcijske i strujne kablove, pa omogućava pedantnost i uredno sprovođenje kablova iza monitora odnosno TV-a.

Solution 1 nosač za televizor se lako montira uz montažno uputstvo i set koji se nalazi u samom pakovanju. Korišćenjem Fischer tiplova montiraćete bezbedno nosač u sve tipove građevinskih materijala (cigla, beton, blok, gips, Ytong blok,…).

Važno je napomenuti da postoji redukcija nosivosti za Ytong blok i gips karton ploče tako da u tom slučaju na TV držač ne trebate stavljati TV teži od 20 kg.

Najnoviji modeli LED televizora su lagani, pa uz Fischer tiplove možete biti  sigurni u bezbednu postavku televizora na zid od bilo kog građevinskog materijala, uključujući i zid napravljen od gips karton ploča.

Recenzije

Još nema komentara.

Ostavite recenziju

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Back To Top